Покров Четверг 02.05.24, 03:31
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 28 » В кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людей
20:20
В кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людей
Олександр Вілкул: «У зв’язку з очікуваним зниженням температури повітря в кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людей»
 Цими вихідними в області очікується зниження температури до – 24 градусів. У зв’язку з цим голова облдержадміністрації – начальник служби Цивільного захисту області Олександр Вілкул видав наказ про розгортання у всіх містах і районах області 126 стаціонарних і 36 пересувних (наметових) пунктів обігріву, де люди можуть прийти і обігрітися, отримати консультацію, якщо потрібно, і випити гарячого чаю.
«Зараз в області температурний режим повітря коливається від 14 до 18 градусів морозу. На вихідних очікується суттєве пониження температури повітря до – 24 градусів. Обласна влада не чекає холодів і працює на випередження. У кожному місті та районі області почали роботу пункти обігріву людей, 126 – стаціонарних та 36 – пересувних. Окремо я звертаюсь до власників об’єктів загального харчування із проханням допомагати людям, у разі необхідності, виділяти їм місця де вони могли б обігрітися і випити гарячого чаю», – сказав Олександр Вілкул.

Пункти обігріву будуть розгорнуті в містах обласного значення та районних центрах. 25 пунктів працюватимуть у Дніпропетровську, 20 – у Кривому Розі, 15 – у Дніпродзержинську, по 10 пунктів – у Павлограді, Нікополі, Новомосковську, по 2 пункти – у Перштравенську, Тернівці, Жовтих Водах, Вільногірську, Марганці, Орджонікідзе, Синельниковому.

У кожному районі розгорнуть по 22 пункти. Крім цього у містах обласного значення з резервних фондів виділять по 5 тис грн. для закупівлі чаю та цукру, в інших містах – по 1 тис грн.

У разі екстреної необхідності працюватимуть пересувні намети. У Дніпропетровську –5, у Кривому Розі – 4, у Дніпродзержинську – 2.

У всіх лікарнях, територіальних центрах, будинках престарілих, в готелях, гуртожитках підготовлені всі умови для швидкого розгортання додаткових пунктів обігріву в разі потреби.
Категория: Область | Просмотров: 686 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar