Покров Пятница 03.05.24, 00:36
Сайт
Главная » 2015 » Март » 23 » В прокуратурі міста обговорено стан дитячої злочинності
22:45
В прокуратурі міста обговорено стан дитячої злочинності

02.03.2015 р. при прокурорі м. Орджонікідзе проведено міжвідомчу нараду керівників правоохоронних органів і органів місцевого самоврядування з порядком денним "Обговорення стану захисту прав дітей, попередження  злочинності та шкідливих звичок серед них за 2013 - 2014 роки. Визначення перспективних заходів на захист прав та законних інтересів дітей на поточний рік.". За участю керівництва Центру соціальних служб у справах сім'ї дітей та молоді виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради, управління освіти, ДПТНЗ "Орджонікідзевське ПТУ", Орджонікідзевського міського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції, сектору кримінальної міліції у справах дітей Орджонікідзевського МВ ГУМВС обговорено стан злочинності серед дітей в місті, причини та умови що їй сприяли.

    В 2014 році в м. Орджонікідзе неповнолітніми вчинено 8 кримінальних правопорушень, з них 4 крадіжки, 3 незаконних обіга наркотичних засобів.  На міжвідомчій нараді вказано Орджонікідзевському міському підрозділу кримінально-виконавчої інспекції та сектору кримінальної міліції у справах дітей на недоліки у профілактиці з неповнолітнім, що був засуджений до позбавлення волі з іспитовим строком, та вчинив декілька крадіжок під час іспитового строку. ДПТНЗ "Орджонікідзевське ПТУ" вказано на недоліки у виховній роботі з учнями, так як саме в більшості вихованці вказаного закладу вчиняють злочини в місті. Кримінальній міліції у справах дітей вказано не неналежну профілактичну роботу з неповнолітніми схильними до вживання алкоголю.

    Міжвідомчою нарадою на 2015 рік запроваджено ряд організаційних заходів спрямованих на посилення профілактичної роботи з неповнолітніми, що в свою чергу має призвести до покращення ситуації з дитячою злочинністю в місті.


 

Прокурор прокуратури м. Орджонікідзе             С. Михайлов

Категория: Город | Просмотров: 1835 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar