Покров Воскресенье 19.05.24, 11:34
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 24 » В торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками
00:00
В торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками
В торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками У рамках святкування 80-річчя області на Дніпропетровщині за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула з 24 по 26 лютого в провідних торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками. 

В акції візьмуть участь відомі торгівельні мережі області. Зокрема, торгівельні мережі «Сільпо», «Варус», «Метро», «АТБ», «Нова Лінія», «Єва», «Караван» та інші вже розмістили плакати з привітаннями жителів і гостей нашої області з 80-річним ювілеєм, а з 24 по 26 лютого, напередодні свята, зроблять акційні знижки на низку продуктів харчування, побутової хімії, будівельних матеріалів та інших товарів.
«Важливим напрямком діяльності влади є підтримка регіонального товаровиробника та недопущення безпідставного зростання цін на споживчому ринку. В області регулярно проводяться сільськогосподарські ярмарки за цінами виробників, працює інспекція контролю за якістю продукції, робота яких спрямована на забезпечення жителів області якісними товарами за доступними цінам. Святкова акція, яка проходить напередодні 80-річчя Дніпропетровщини в провідних торгівельних мережах області, дозволить заощадити кошти покупцям та підтримати регіонального товаровиробника», – сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.
Також 24 лютого о 12 годині в Дніпропетровську в центрі оптової торгівлі METRO розпочнеться виставка продукції місцевих виробників, присвячена святкуванню 80-річчя області. У заході візьме участь 10 виробників. Зокрема, м'ясокомбінат «Ювілейний», ТД «Бон Буассон», ТОВ «Алан», ТОВ «Авенсіс». Під час виставки виробники представлять свою продовольчу продукцію і проведуть її дегустацію. 
25 лютого о 14 годині в ТМ «Нова лінія» з нагоди 80-річчя області відбудеться святковий концерт та будуть діяти акційні знижки на товари Дніпропетровських виробників.

Категория: Область | Просмотров: 682 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar