Покров Пятница 26.04.24, 08:25
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 1 » Валентина Гінзбург привітала студентів Дніпропетровської медичної академії з початком навчального року
18:13
Валентина Гінзбург привітала студентів Дніпропетровської медичної академії з початком навчального року

Голова обласного управління охорони здоров’я Валентина Гінзбург відвідала Урочисту посвяту в студенти Дніпропетровської державної медичної академії та від імені губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула привітала студентів з початком навчального року.

Урочиста посвята у студенти медичної академії – це не просто офіційний захід, а справжнє свято для майбутніх студентів з театралізованим дійством і привітаннями від керівництва регіону та провідних лікарів Дніпропетровщини.

 «Ви обрали благородну та необхідну професію, без якої неможливі процвітання й добробут жодної держави. Тож ставайте справжніми лікарями – янголами-охоронцями людей, набувайте не тільки професійних знань, але й вчиться турботі та розумінню», - сказала Валентина Гінзбург.

Валентина Гінзбург зазначила, що Дніпропетровська державна медична академія добре відома не тільки в Україні, а й за кордоном як потужний освітній і науковий центр, альма матер багатьох видатних вітчизняних медиків.

 Звертаючись до першокурсників, Валентина Гінзбург підкреслила, що ця зустріч відбувається в особливий для Дніпропетровщини час, коли в області визначений стратегічний шлях модернізації системи охорони здоров'я та поставлені нові відповідальні завдання щодо забезпечення якісної і доступної для населення медичної допомоги.

«Система охорони здоровя Дніпропетровщини динамічно розвивається, і зерна Вашого завзяття та яскравих ідей проростатимуть на благодатній землі. Відкриваються сучасні лікарні, закуповується нове медичне обладнання, підвищується соціальний статус лікарів. Усе це стане основою збереження життя українців та підвищення авторитету медичних працівників», - наголосила Валентина Гінзбург.

Закінчуючи промову, Валентина Гінзубрг нагадала посвяченим у першокурсники принципи роботи справжнього лікаря: "Нехай повага до своїх колег, турбота про пацієнтів, вдячність та пошана до викладачів будуть провідною зіркою в Вашому навчанні та подальшій роботі", і виказала впевненість, що вони стануть гідними наступниками лікарів Дніпропетровської області та України.

Категория: Область | Просмотров: 652 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar