Покров Пятница 17.05.24, 10:16
Сайт
Главная » 2013 » Март » 1 » Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул привітав жителів регіону з 81-ю річницею від дня заснування Дніпропетровської області
23:29
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул привітав жителів регіону з 81-ю річницею від дня заснування Дніпропетровської області
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул привітав жителів регіону з 81-ю річницею від дня заснування Дніпропетровської області«Дніпропетровщина є опорою нашому Президентові й успішним майданчиком реалізації проектів модернізації. Конкретними справами і досягненнями регіон підтверджує свої лідерські позиції в Україні. 
Свій черговий день народження область зустрічає як один з провідних регіонів України, регіон-переможець, регіон-лідер, якісно впливає на соціально-економічний розвиток усієї країни. 
Не зраджуючи своїм глибоким духовним і культурним традиціям, Дніпропетровщина сміливо йде вперед, росте і розвивається, відзначаючи свій ріст новими досягненнями у всіх сферах діяльності та вражаючи масштабами проведених перетворень.
Щиро бажаю всім жителям Дніпропетровщини подальших перемог та успіхів, надій і натхнення, благополуччя і взаєморозуміння. Зі святом вас, дорогі земляки!», - йдеться у вітальному листі Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, який було зачитано під час урочистого зібрання, присвяченого 81-й річниці від дня заснування Дніпропетровської області, яке пройшли у Дніпропетровському театрі опери та балету. 
В урочистостях взяли участь близько 150 видатних громадян регіону, які мають високі звання Героя України, Героя Радянського Союзу та звання Почесних жителів міст та районів області, почесні керівники, які очолювали регіон у минулі роки, більше 50 представників громадських та профспілкових організацій, керівники міст та районів області.

Категория: Область | Просмотров: 680 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar