Покров Понедельник 20.05.24, 18:36
Сайт
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Вячеслав Задорожний: «Ініціативи павлоградців знаходять підтримку на обласному рівні»
15:57
Вячеслав Задорожний: «Ініціативи павлоградців знаходять підтримку на обласному рівні»
 

Для розвитку м.Павлоград у 2011 році  в порівнянні з минулим роком фінансування з обласного бюджету збільшено майже в 3 рази - з 6 до більш, ніж 17 млн ​​грн.,  фінансування з держбюджету – збільшено більше, ніж удвічі - 7,5 млн грн (2010 - 3,4 млн грн;), з яких майже 5 млн грн було скеровано на реалізацію пілотних проектів у сфері житлово-комунального господарства і понад 2,5 млн грн - на ремонт доріг міста.

У цьому році удвічі більшу фінансову підтримку з державного та обласного бюджетів надано також і для розвитку Павлоградського району.

Про це повідомив перший заступник губернатора Вячеслав Задорожний під час виїзного засідання колегії  облдержадміністрації, яке відбулось у м.Павлоград.

«Павлоград - дуже важливе місто для нашого регіону, стабільний розвиток якого безпосередньо впливає на позитивну динаміку розвитку всієї Дніпропетровщини. Є розуміння цього і на рівні керівництва держави - у квітні з робочою поїздкою в Павлограді був Президент України Віктор Федорович Янукович. Як результат - Главою держави підписано доручення, в якому в тому числі, було передбачено і вирішення нагальних проблем міста. 
Ініціативи павлоградців знаходять підтримку на обласному рівні, величезне сприяння і підтримку в розвитку міста і району надає губернатор Олександр Юрійович Вілкул. Це стосується і розчищення русла річки Вовча, і модернізації мережі теплопостачання.
Ми бачимо, що місто активно розвивається», - зазначив Вячеслав Задорожний.

 Зокрема, у Павлограді з початку року збільшилися більше за середньообласні показники обсяги експорту товарів  - в 4,4 рази (по області - на 41,9%), інвестицій в основний капітал - на 35,8% (по області - на 7,8%),  виконаних будівельних робіт - на 59,7% (по області - на 13,1%), роздрібного товарообігу - на 15,1% (по області - на 11,3%). В січні - серпні 2011 року в місті створено 2017 нових робочих місць - 168,1% річного завдання (по області - 80,8%).

Вячеслав Задорожний підкреслив, що відчутні зрушення є і в Павлоградському районі: «Як позитив, хочу відзначити в районі зростання обсягів виробництва сільськогосподарської продукції (на 22,1%), інвестицій в основний капітал - (+ 44,4%, по області + 7,8%), зростання середньомісячної заробітної плати». 

За рахунок фінансової підтримки з державного та обласного бюджетів в районі:

-  проведено ремонт доріг в селах Богуслав, Прівовчанское і Кочережки; 

-  встановлено два спортивні дитячі майданчики - в селах Межиріч і Троїцьке; 

-  придбаний шкільний автобус і сміттєвоз; 

-  капітально відремонтовані пам'ятники радянським воїнам в селах Нова Русь і Кочережки. 

Категория: Область | Просмотров: 673 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar