Покров Воскресенье 05.05.24, 09:40
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 19 » Вячеслав Задорожний: «На Дніпропетровщині прибрано від сміття понад 7 тис км узбіч доріг, що становить 58% від річного плану з благоустрою
13:52
Вячеслав Задорожний: «На Дніпропетровщині прибрано від сміття понад 7 тис км узбіч доріг, що становить 58% від річного плану з благоустрою
Вячеслав Задорожний: «На Дніпропетровщині прибрано від сміття понад 7 тис км узбіч доріг, що становить 58% від річного плану з благоустроюПро це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час кущової наради з благоустрою міст і районів південно-західної частини області, яка пройшла у Кривому Розі.
У нараді взяли участь Криворізький та Жовтоводський міські голови Юрій Вілкул та Анатолій Кузьменко, голови Криворізької, П’ятихатської, Широківської райдержадміністрацій, виконуючий обов’язки голови Софіївської райдержадміністрації, керівники профільних управлінь облдержадміністрації, начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, директор ДП «Дніпропетровський облавтодор», начальники Криворізького, П’ятихатського, Софіївського та Широківського райавтодорів, керівники установ та організацій міста Кривий Ріг.
Станом на 17 квітня в рамках Регіональної програми з благоустрою на 2012 рік, ініційованої Олександром Вілкулом, в області:
• упорядковано 33 тис гектарів територій вулиць, скверів, парків та алей (22% від плану на 2012 рік); 
• установлено 16 нових дитячих спортмайданчиків (5% від плану на 2012 рік, всього в містах і районах області в 2012 році заплановано встановити 320 майданчиків); 
• висаджено 29,3 тис дерев (30% від річного плану); 
• відремонтовано 108 тис м² (6% від річного плану). 
«Серед заходів з благоустрою найвищий показник виконання – по заходах з прибирання від сміття узбіч доріг області усіх категорій. Наразі прибрано понад 7 тис км узбіч доріг нашого регіону. Це становить 58% від плану на 2012 рік. Роботи активно тривають і губернатор поставив завдання до травневих свят повністю очистити узбіччя доріг й привести їх до належного санітарного стану», – сказав Вячеслав Задорожний. Він підкреслив, що до поминальних днів і до Дня Перемоги в містах і районах області мають бути завершені заходи з благоустрою кладовищ, братських могил, пам’ятників і меморіальних комплексів героям Великої Вітчизняної війни, відремонтовані під’їзні шляхи до них, тощо.
Вячеслав Задорожний наголосив, що губернатор Олександр Вілкул поставив завдання в рамках регіонального проекту «Чисте місто» щотижня проводити акції з благоустрою «Чистий четвер», а до 1 червня 2012 року провести в містах області конкурси «Кращий двір», «Кращий будинок», «Кращий будинок ОСББ», «Кращий керівник будинку».

Категория: Область | Просмотров: 607 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar