Покров Воскресенье 19.05.24, 07:54
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 21 » У зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогах
19:29
У зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогах
Вячеслав Задорожний: «У зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогУ зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогах. Про це заявив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час селекторної наради, яка пройшла за дорученням губернатора Олександра Вілкула. У нараді взяли участь мери міст, голови районів, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та служб, які відповідають за ситуацію на дорогах.
 «Через складні погодні умови, що склалися в області, губернатор Олександр Вілкул доручив вжити дієвих заходів щодо забезпечення сталої роботи комунальних та спеціалізованих дорожних служб, безперешкодної роботи медичних закладів, закладів освіти, дитячих садків та об’єктів інфраструктури», – сказав Вячеслав Задорожний.
 У ніч з 20 на 21 січня в області не відбулось надзвичайних випадків на дорогах. На автошляхах міського, міжміського та державного значень працювали 324 одиниці техніки. На посипання доріг витратили більше 2 тисяч тонн протиожеледної суміші та солі. Від снігу розчищено 2011 км доріг міжміського значення. 
 Вячеслав Задорожний зазначив, що для вирішення надзвичайних ситуацій створені штаби. До їх складу входять керівники органів місцевої влади, правоохоронних органів, МНС та керівники великих підприємств. Також існують домовленості з підприємствами, у разі надзвичайних ситуацій, про виділення додаткової техніки та паливно-мастильних матеріалів. 
 У містах та районах області необхідно:
 – забезпечити належну та якісну роботу відповідальних чергових комунальних служб, Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області та ДП «Дніпропетровський облавтодор»;
 – тримати у готовності техніку комунальних та спеціалізованих дорожних служб;
 – забезпечити наявність паливно-мастильних та посипальних матеріалів;
 – щоденно звітувати до управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації про погодні умови, чергування робочих, роботи машин, механізмів, використання посипальних матеріалів.


 Довідка:
 Для належного утримання доріг Дніпропетровської області в зимовий період підготовлено 628 одиниць спеціальної техніки (100% від запланованого), заготовлено 101,77 тис. тонн посипального матеріалу (115% від плану), додатково передбачено залучення 888 одиниць техніки від підприємств та організацій.
Категория: Область | Просмотров: 789 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar