Покров Понедельник 20.05.24, 16:10
Сайт
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Вячеслав Задорожний від імені губернатора Олександра Вілкула привітав дорожників та автомобілістів з професійним святом
17:07
Вячеслав Задорожний від імені губернатора Олександра Вілкула привітав дорожників та автомобілістів з професійним святом

 Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний взяв участь в урочистостях з нагоди Дня автомобілістів та дорожників та від імені губернатора Олександра Вілкула привітав усіх автомобілістів і дорожників з професійним святом.

Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний привітав автомобілістів та дорожників з професійним святом та за дорученням губернатора Олександра Вілкула відзначив кращих працівників галузі. Під час урочистостей було вручено Нагрудний знак «За розвиток регіону», Пам’ятну медаль «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області», Почесна Грамота облдержадміністрації, Подяка голови облдержадміністрації, почесні грамоти голови облради.

«Дніпропетровщина сьогодні – це ряд стратегічних проектів, які реалізуються за ініціативи губернатора Олександра Вілкула та за підтримки обласної влади. Сьогодні ми будуємо якісні дороги європейського рівня, які стануть візитною карткою нашого регіону», - сказав Вячеслав Задорожний.

Перший заступник голови облдержадміністрації наголосив, що в транспортній галузі розпочаті суттєві зрушення з розбудови інфраструктури області, що є невід’ємною складовою соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини та всієї України. Довжина автомобільних доріг загального користування складає майже 9,2 тисячі кілометрів, за цим показником Дніпропетровська область посідає 2-е місце в Україні.

Наразі за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула, під патронатом Президента України та завдяки підтримці Кабінету Міністрів України ведеться будівництво масштабного інфраструктурного об’єкту Дніпропетровської області – об’їзної  дороги м. Дніпропетровська. Цього року буде здана перша черга – 18 км сучасної автомагістралі з’єднають між собою Криворізький та Запорізький транзитні потоки. Також за підтримки обласної влади проводиться капітальний ремонт доріг в усіх містах та районах області.

«Транспорт сьогодні – це поліпшення якості та безпеки перевезень, розширення мережі маршрутів, у першу чергу у сільській місцевості, пошук нових форм надання послуг автомобільного транспорту, використання в ринкових умовах досвіду перевезень пасажирів та вантажів», - відзначив Вячеслав Задорожний.

Саме від розвитку транспортної галузі, від якості автомобільних доріг залежить зміцнення статусу України як транзитної держави. Зокрема, Дніпропетровщиною проходять транспортні коридори та траси загальнодержавного значення і наш регіон має посісти одне з провідних місць у міжнародних  транзитних вантажних і пасажирських перевезеннях, зазначив Вячеслав Задорожний.

.

Категория: Область | Просмотров: 620 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar