Покров Пятница 17.05.24, 12:14
Сайт
Главная » 2013 » Март » 22 » Внаслідок ДТП на Набережній Перемоги у медичних закладах Дніпропетровська знаходяться 4 постраждалих
20:23
Внаслідок ДТП на Набережній Перемоги у медичних закладах Дніпропетровська знаходяться 4 постраждалих
Внаслідок ДТП на Набережній Перемоги у медичних закладах Дніпропетровська знаходяться 4 постраждалихСтаном на ранок 22 березня 2013 року в медичних закладах Дніпропетровська продовжують лікування четверо постраждалих внаслідок ДТП, яке сталося у Дніпропетровську 20 березня 2013 року по вул. Набережна перемоги, в районі будинку 102. Усі вони в повному обсязі отримують необхідну медичну допомогу за рахунок бюджетних коштів. Це питання стоїть на особистому контролі губернатора Дніпропетровщини Дмитра Колєснікова.
Як повідомляють у Департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, наразі у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні знаходиться 3 постраждалих. Одна людина знаходиться у важкому стані, ще дві – у задовільному. Четвертий постраждалий  – 16 річний підліток – знаходиться у Дніпропетровській обласній дитячий лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як стан середньої тяжкості.
Нагадаємо, що 20 березня 2013 року в м.Дніпропетровськ по вул. Набережна Леніна, в районі будинку 102 зіткнулися два автомобілі, в результаті чого один з них вилетів на зупинку, де перебували люди. В результаті ДТП загинули п'ятеро людей: чотири жінки та 9-річна дитина. Постраждалі одразу були госпіталізовані до лікувальних закладів Дніпропетровська. У цей же день усі вони були оглянуті провідними позаштатними фахівцями обласного Департаменту охорони здоров’я, професорським складом Дніпропетровської державної медичної академії та особисто директором департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентиною Гінзбург.

Категория: Область | Просмотров: 715 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar