Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Март » 1 » З нагоди 81-річчя Дніпропетровської області державними та обласними нагородами відзначені видатні жителі регіону (ФОТО)
23:50
З нагоди 81-річчя Дніпропетровської області державними та обласними нагородами відзначені видатні жителі регіону (ФОТО)
27 лютого виповнилося 81 рік від дня створення Дніпропетровської області. Сьогодні в Дніпропетровському театрі опери та балету з цієї нагоди відбулося урочисте зібрання. В урочистостях взяли участь близько 150 почесних громадян регіону, які мають високі звання Героя України та Героя Радянського Союзу, почесні керівники, які очолювали регіон у минулі роки, більше 50 представників громадських та профспілкових організацій, керівники міст та районів області. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод вручили державні та обласні нагороди видатним жителям регіону.
За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю: Орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено Василя Підлубного - першого віце-президента Міжнародної науково-промислової корпорації «ВЕСТА». Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня – Андрія Фаєзханова – заступника голови Самарської районної у місті Дніпропетровську ради. Почесне звання «Заслужений вчитель України» присвоєно Зінаїді Мазуренко – вчительці Дніпропетровської середньої школа №112. 
За значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку: Орденом Богдана Хмельницького III ступеня нагороджено Василя Анатієнка – голову громадської організації «Об'єднання воїнів-інтернаціоналістів «КУБИНЦІВ» Дніпропетровської області та Віктора Ткачука – члена Дніпропетровського обласного об'єднання ветеранів Афганістану Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
Також видатних жителів Дніпропетровщини відзначили Почесними грамотами Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, Подякою Прем’єр-міністра України, Заохочувальною відзнакою Дніпропетровської облдержадміністрації – пам’ятною медаллю "За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області”, Відзнакою голови облдержадміністрації – нагрудний знак "За розвиток регіону” та Почесними відзнаками голови Дніпропетровської обласної ради.
 «Ми пишаємось нашими видатними земляками, іменами яких повниться історія. Ми пишаємось нашими сучасниками, які продовжують творити історію – працюючи в полі та на заводі, в школах та лікарнях, які мріють та сміливо втілюють мрії у життя. Пишаємось тими, хто вкладає душу у свою справу, хто готовий відповідати не лише за себе, а й за життя тих, хто поруч, за розвиток свого міста чи селища», - сказав Дмитро Колєсніков.
Вітаючи жителів регіону із 81-річчям, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зазначив: «Сьогодні Дніпропетровщина –  це регіон-лідер, який відіграє значну роль у зміцненні вітчизняної економіки, реалізує масштабні міжнародні проекти, та затребувані часом соціальні програми. В області системно підвищується інвестиційна привабливість промислових галузей, впроваджуються у виробництво сучасні технології, приділяється значна увага соціальним питанням. Наші регіональні ініціативи знаходять підтримку у Президента України Віктора Федоровича Януковича. Вірю, що наші спільні зусилля та любов до рідної землі й надалі будуть запорукою успішності Дніпропетровської області».





З нагоди 81-річчя Дніпропетровської області державними та обласними нагородами відзначені видатні жителі регіону
Категория: Область | Просмотров: 902 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar