Покров Суббота 18.05.24, 11:59
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 22 » За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події.
00:45
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події.
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події.За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події. Вжитими заходами 21 з них розкрито по  «гарячим слідам», серед яких переважаючими є крадіжки, тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, незаконне поводження зі зброєю та інші. 
Коротко про деякі злочини скоєні на минулому тижні.
  
18 лютого оперативники карного розшуку під час проведення санкціонованого судом обшуку домоволодіння по  вул. Котовського м. Орджонікідзе  виявили 7 патронів калібру 5,45 мм., і 5 патронів  калібру 7,62 мм., які 24-річний власник будинку зберігав без передбаченого законом дозволу.  Патрони вилучені та направлені на дослідження експерту-криміналісту для вирішення питання, чи являються вони боєприпасами. Після з’ясування детальних обставин та отримання обґрунтованих доказів вчинення злочину буде розглядатися питання про порушення кримінальної справи  за  ч.1 ст. 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими або вибуховими речовинами).
          
18 лютого  працівниками карного розшуку затримані   двоє крадіїв віком 18 та 27 років, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні чотирьох крадіжок з домоволодінь с. Руднік. У всіх випадках предметом крадіжок були металеві вироби. За  фактами крадіжок порушені кримінальні справи, ведеться слідство.
           
9 лютого працівниками карного розшуку встановлені двоє крадіїв, які на протязі двох місяців (січень, лютий) цього року вчиняли крадіжки вуличних баків для сміття, які потім здавали на металобрухт. За фактами крадіжок порушені кримінальні справи. Наразі дії правоохоронців направлені на встановлення незаконного пункту металобрухту, куди злочинці збували викрадене.
          
10 лютого дільничними інспекторами міліції затриманий місцевий мешканець, який підозрюється у вчиненні ряду шахрайств на протязі січня-лютого поточного року. Шахрай підходив до перехожих громадян та пропонував придбати у нього техніку ( аудіо, відео, оргтехніку, побутову) по низьким цінам, для цього останнім необхідно було передати йому певну суму задатку. Довірливі громадяни, повіривши в правдивість слів шахрая сплачували йому гроші, сума яких складала приблизно 200-300 гривень, і чекали на отримання товарів, але ні своїх грошей, ні товару, ні звичайно продавця вони більше не бачили.  Наразі правоохоронцям відомо про п’ять таких шахрайств, але можливо їх набагато більше. 
УВАГА!!! Якщо Ви стали жертвою подібної афери, просимо звертатися за телефоном 102 (чергова частина).

Категория: Город | Просмотров: 762 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar