Покров Суббота 04.05.24, 14:53
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 14 » За підтримки губернатора буде проведено обласний конкурс «Студент року Дніпропетровщини»
15:53
За підтримки губернатора буде проведено обласний конкурс «Студент року Дніпропетровщини»
За підтримки губернатора буде проведено обласний конкурс «Студент року Дніпропетровщини»За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела урочисту зустріч з представниками студентської молоді. На нараді були визначені плани й пріоритети діяльності Дніпропетровської обласної молодіжної ради на 2012 рік.
У 2012 році Молодіжна рада проведе обласний конкурс на кращу організацію студентського самоврядування в вишах регіону. З метою розвитку лідерських якостей у активістів молодіжного руху області буде запроваджено проект «Школа молодого лідера». 
«Враховуючи, що серед студентів значна кількість спортсменів, молодих вчених, майстрів художньої самодіяльності, за ініціативи Молодіжної ради і підтримки Олександра Вілкула буде проведено обласний конкурс «Студент року Дніпропетровщини», який дозволить виявити кращих представників студентської молоді в кожній із зазначених номінацій. Розвиток студентів як майбутніх конкурентоспроможних спеціалістів теж у планах Молодіжної ради. У цьому напрямку планується провести круглі столи, семінари, тренінги тощо», - сказала Марія Пустова.
Також у цьому році буде створено Молодіжний центр Дніпропетровщини. Основним інструментом Центру буде Інтернет-сайт, на якому будуть представлені напрямки його діяльності: короткочасне працевлаштування, міжнародні програми, отримання губернаторських стипендій і грантів, туризм, тренінги, волонтерство, конкурс проектів. Користувач Інтернет зможе в он-лайн режимі зареєструватися для участі в будь-якому з напрямів.
Довідка:
Молодіжна Рада створена за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в 2011 році. До неї входять близько 40 представників студентського самоврядування, молодіжних організацій, молоді підприємці та науковці регіону. Молодіжна Рада є дорадчим органом, завдяки роботі якого мають більш повно враховуватися актуальні питання й запити молоді при розробці та реалізації рішень і заходів облдержадміністрації.


Категория: Область | Просмотров: 645 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar