Покров Четверг 16.05.24, 14:09
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 04
У Дніпропетровську в рамках проекту «Популярна економіка: моніторинг реформ» відбувся круглий стіл з питань модернізації охорони здоров’я В рамках проекту  «Популярна економіка: моніторинг реформ», що реалізується Центром соціально-економічних досліджень CASE України та підтримується Інститутом відкритого суспільства, відбувся круглий стіл, присвячений модернізації охорони здоров’я. У ньому взяли участь представники головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, обласної ради, департаменту охорони здоров’я міської ради, лікарі та громадські активісти. Головна мета зустрічі  - налагодження діалогу між громадськістю та владою.

У Нікополі представники громадських організацій та медики обговорили найбільш актуальні питання лікування і профілактики туберкульозуУ Нікополі у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» відбувся круглий стіл «Туберкульоз виліковний», участь у якому взяли представники влади, лікарі-фтизіатри, громадські активісти, представники ЗМІ, благодійних організацій та духовенства.
Під час зустрічі розглядалися особливості функціонування фтизіатричної служби у м. Нікополь, а також були визначені напрямки подальшої роботи щодо вчасного виявлення та якісного лікування туберкульозу.

Олександр Вілкул: «Ремонт вулиці Набережної Заводської проведений більш ніж на 20%»Ремонт вулиці Набережної Заводської проведений більш ніж на 20%. Капітальний ремонт вулиці Набережної Заводської був ініційований депутатом Дніпропетровської міської ради Євгеном Морозенком.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо проведення капітального ремонту вулиці Набережна Заводська. Наразі на об’єкті ведуться роботи з фрезерування асфальту, демонтажу старого та встановлення нового бордюрного каменю, а також влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. 
«Через Набережну Заводську проходять інтенсивні транспортні потоки, вздовж неї розташовані житлові масиви та підприємства. Тому ремонтні роботи цієї вулиці проходять комплексно. Тут не лише буде відремонтоване дорожнє покриття, а й встановлена бар’єрна і пішохідна огорожа,  а також зроблене нове освітлення», - сказав Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: До кінця 2012 року має бути збудований перший надземний пішохідний перехід на проспекті Газети Правда у Дніпропетровську
Губернатор Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо реконструкції трьох підземних переходів та початку будівництва надземного пішохідного переходу закритого типу на проспекті імені Газети «Правда». У нараді також взяли участь заступники  голови облдержадміністрації Геннадій Темник, Іван Ступак, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міськвиконкому, представники проектних та підрядних установ і підприємств.
«Сьогодні розпочато другий етап комплексної реконструкції однієї з головних магістралей обласного центру – проспекту імені Газети «Правда». Торік було реалізовано перший етап цього масштабного проекту – повністю замінено дорожнє покриття. 

У Державному архіві Дніпропетровської області діє документальна виставка присвячена 70-й річниці від початку примусового вивозу громадянУ приміщенні Державного архіву Дніпропетровської області розпочала роботу виставка «Остарбайтери ІІІ Рейху». Вона відкрита для відвідувачів з 2 липня та експонуватиметься протягом місяця. Виставка присвячена 70-й річниці початку примусового вивозу громадян окупованих територій Радянського Союзу для праці у фашистській Німеччині в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. На виставці представлені 55 фотокопій архівних документів із фондів Державного архіву Дніпропетровської області, газетні матеріали, документи та світлини із приватних колекцій, що розповідають про події, пов’язані з примусовою працею жителів Дніпропетровської області, вивезених до Німеччини.

Олександр Вілкул: «Провідні показники податкових надходжень на Дніпропетровщині – це індекс інтенсивності розвитку регіональної економіки»Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав податківців Дніпропетровщини із професійним святом. В урочистостях, що відбулись в Державній податковій службі у Дніпропетровській області, також взяли участь голова обласної ради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, голова Державної податкової служби у Дніпропетровській області Вадим Куслій, керівники правоохоронних органів регіону, працівники структурних підрозділів державної податкової служби області, ветерани-податківці та інші.