Покров Пятница 17.05.24, 11:14
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 05
Вперше за 20 років діти села Новогригорівка Василькіського району отримуватимуть дошкільну освітуГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив навчально-виховний комплекс типу «дитсадок-школа» у селі Новогригорівка Васильківського району. Це перший та поки що єдиний дитячий садок, що відкрито на території 15 невеликих сіл, які входять до Павлівської сільської ради.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів черговий особистий прийом громадян (ФОТО)«Особисте спілкування з громадянами дає можливість керівництву області, міст та районів не лише допомагати людям у конкретних ситуаціях, а й робити висновки щодо якості роботи певних служб та підрозділів, - вважає голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков. - Питання, з якими звертаються люди до будь-якого керівника, мають вирішуватися так же оперативно, як і у випадку особистого звернення до губернатора»

За період часу з 28.01 по 04.02 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 40 заявЗа період часу з 28.01.2013 року до 04.02.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 40 заяв  про злочини та події. Серед таких: 10 крадіжок, 1 грабіж, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень та інші злочини