Покров Пятница 17.05.24, 10:49
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 23
Дмитро Колєсніков: «Армія робить з нас справжніх чоловіків» (ФОТО)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відзначив День захисника Вітчизни разом з «крилатими піхотинцями» унікальної 25-ї окремої повітрянодесантної бригади високомобільних десантних військ Збройних Сил України, яка розташована у сел. Гвардійське Новомосковського району.

Олександр Вілкул: «Влітку 2013 року в Дніпропетровську відкріється заклад європейського рівня – Радіологічній Центр»У Дніпропетровську завершується будівництво сучасного радіологічного центру. Стан його готовності Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул перевірив під час виїзної наради. Наразі виконано 97% будівельних робіт. Ведеться закупка та монтаж обладнання. У підсумку виїзної наради Віце-прем’єр-міністр України поставив завдання щодо початку роботи радіологічного центру  влітку 2013 року.

Дмитро Колєсніков та Євген Удод привітали ветеранів Кривого Рогу з 69-ю річницею визволення міста (ФОТО)З нагоди 69-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників у Кривому Розі відбулися урочисті заходи та церемонія покладання квітів до монументу «Перемога». Дмитро Колєсніков та Євген Удод привітали ветеранів та жителів міста з річницею визволення й відзначили ветеранів державними та обласними нагородами.

У Кривому Розі після капітального ремонту відкрито ще одну амбулаторію сімейної медициниНа Дніпропетровщині продовжуються ремонти в амбулаторіях сімейної медицини та триває розширення їх мережі. Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков та голова обласної ради Євген Удод відкрили у Кривому Розі нову амбулаторію сімейної медицини №6 центру первинної медико-санітарної допомоги №4. У ній будуть обслуговуватися більше 10 тис жителів Саксаганського району.

Дніпропетровська область краще за всіх просунулась у питанні створення гарних умов у пологових будинках, - Віктор ЯнуковичВ Україні необхідно впроваджувати страхову медицину, що дасть змогу поліпшити якість медичних послуг та підвищити рівень заробітних плат медиків. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час телепроекту «Діалог з країною». «Треба кардинально міняти ситуацію в медичній галузі і переходити на страхову систему медичну, і ми будемо це робити», - сказав Глава держави.

Влада працює над вирішенням проблеми нелегальних «копанок» - ПрезидентВлада працює над вирішенням питання функціонування нелегальних «копанок» в Україні. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання шахтарів з м.Тернівки (шахтоуправління «Тернівське», Дніпропетровська область)  під час телевізійного проекту «Діалог з країною». «Ми дуже добре розуміємо цю проблему.

Громадам Магдалинівського, Покровського та Юр’ївського районів представили нових голів райдержадміністрацій18-го лютого розпорядженням Президента України Віктора Януковича в Магдалинівському, Покровському та Юр’ївському районах назначені нові керівники райдержадміністрації. Губернатор Дмитро Колєсніков доручив своєму заступнику Вадиму Нестеренко представити нових керівників місцевим громадам