Покров Понедельник 13.05.24, 11:45
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 23 » Влада працює над вирішенням проблеми нелегальних «копанок» - Президент
23:55
Влада працює над вирішенням проблеми нелегальних «копанок» - Президент
Влада працює над вирішенням проблеми нелегальних «копанок» - ПрезидентВлада працює над вирішенням питання функціонування нелегальних «копанок» в Україні. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання шахтарів з м.Тернівки (шахтоуправління «Тернівське», Дніпропетровська область)  під час телевізійного проекту «Діалог з країною». «Ми дуже добре розуміємо цю проблему. Тому закриваємо, реєструємо, не даємо відкривати нові «копанки», максимально намагаємося працевлаштувати людей, створити нові робочі місця на працюючих шахтах», - наголосив Глава держави.
ВікторЯнукович підкреслив, що до вирішення цього питання треба підійти з урахуванням соціального аспекту. «На жаль, це проблема не одного дня. Це проблема дуже велика, це соціальна проблема. З урахуванням цього йде робота», - сказав він.
«Значно скорочено кількість цих «копанок» і в Донецькій, і в Луганській областях. Десь ця робота легалізована. Але це не шлях. Тому ми з цієї проблеми дуже швидко не вийдемо. Ми підійдемо до цього питання оптимально, справедливо, узаконимо ці відносини найближчим часом, в тому числі за участю представників шахтарських колективів, профспілок», - запевнив Глава держави.
Говорячи про ситуацію у вугільній галузі, Президент підкреслив, що нині видобуток вугілля в нашій державі значно підвищено. «Ми зараз працюємо над тим, щоб вугілля не накопичувався на вугільних складах… Я вам обіцяю, що буду завжди уважно слідкувати за розвитком цих подій. Я дуже зацікавлений у тому, щоб ви не страждали від того, що у вас не вистачає ринків збуту вугілля. Я хочу, щоб ваша праця завжди була добре винагороджена», - сказав Президент.
Категория: Украина | Просмотров: 737 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar