Покров Пятница 17.05.24, 13:11
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 26
Днепропетровщина подвела итоги трех лет развития и модернизации под руководством Президента Украины Виктора Януковича25 февраля 2013 года исполняется 3 года со дня инаугурации Президента Украины Виктора Федоровича Януковича. Вице-премьер-министр Украины Александр Вилкул, председатель Днепропетровской облгосадминистрации Дмитрий Колесников и председатель Днепропетровского областного совета Евгений Удод в эфире 51 канала в программе «Наживо» обсудили итоги реализации Программы реформ Президента в Днепропетровской области.

На Дніпропетровщині розпочинається формування губернаторського кадрового резерву (ФОТО)На Дніпропетровщині розпочинається формування губернаторського кадрового резерву. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков під час зустрічі з представниками обласної молодіжної адміністрації, яка пройшла у регіональному молодіжному центрі.

Із 1 травня на Дніпропетровщині розпочнуть капітальні ремонти дорігНаразі на Дніпропетровщині, як і в усій Україні, ведеться ямковий ремонт доріг для зниження аварійності та усунення проблемних ділянок. З покращенням погодних умов та настанням тепла дорожні служби перейдуть до серйозних поточних та капітальних ремонтних робіт.