Покров Пятница 17.05.24, 11:14
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 01
Кабмін передбачив на реконструкцію СК «Метеор» у Дніпропетровську 72,4 млн грнКабмін передбачив на реконструкцію СК «Метеор» у Дніпропетровську 72,4 млн грн. Це найбільша сума з переліку об’єктів будівництва до Євробаскету-2015, який затверджено Розпорядженням КМУ. Також Дніпропетровщині буде виділено 14,4 млн грн на проектування та будівництво тренувальних баз. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Дмитро Колєсніков: «Дніпропетровщина готова до пропуску паводку – в регіоні є достатньо сил і засобів для ліквідації можливих ситуацій»Дніпропетровщина готова до пропуску паводку – в регіоні є достатньо сил і засобів для ліквідації можливих позаштатних ситуацій. Про це повідомив губернатор Дмитро Колєсніков під час всеукраїнської селекторної наради щодо дій влади, пов’язаних з запобіганням підтопленням населених пунктів у період пропуску повені та сходження криги у 2013 році, яку провів Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Дніпропетровські спортсмени стали переможцями у двох номінаціях премії «Герої спортивного року-2012»30 березня 2013 року у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців премії «Герої спортивного року-2012». Дніпропетровські спортсмени стали переможцями у двох номінаціях. 
Зокрема, в номінації «Найкращий тренер року» переможцем став Володимир Морозов – старший тренер збірної України з академічного веслування, тренер жіночої парної четвірки з Дніпропетровщини, яка здобула «золото» на Олімпійських іграх - 2012. 

Відповідь на кожний другий запит публічної інформації Дніпропетровською облдержадміністрацією надається достроковоПрозорість дій влади є головною запорукою здійснення ефективної політики, активізації громадського контролю і зміцнення довіри до себе з боку громадян. 
На виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації” в облдержадміністрації функціонує дієвий механізм доступу до публічної інформації.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєДержавна податкова служба України зацікавлена у створенні сприятливих умов ведення бізнесу, а саме: щоб процес адміністрування податків був швидким і комфортним. ДПА України дотримується позиції найменшого втручання у діяльність бізнес-структур. Але, водночас, бізнес має сплачувати податки. Це аксіома. Готовністю підприємців робити це сумлінно та добровільно вимірюється рівень громадської свідомості, соціальної відповідальності бізнесу та податкової культури у суспільстві.

На Дніпропетровщині в минулому році майже на 32% збільшено фінансування протитуберкульозних диспансерівНа Дніпропетровщині в 2012 році майже на 32% збільшено фінансування протитуберкульозних диспансерів. Якщо в 2011 році загальний обсяг фінансування цих об’єктів склав близько 140 млн грн, то в 2012 році він збільшився до понад 184 млн грн. Про це повідомила начальник відділу Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова.