Покров Пятница 17.05.24, 11:06
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 17
На Дніпропетровщині всі пацієнти з гемофілією забезпечені безкоштовним лікуванням у повному обсязіСьогодні відзначається Всесвітній день гемофілії – спадкової хвороби, що пов’язана з порушенням процесу згортання крові. У Дніпропетровській області  на гемофілію страждають 162 людини, з них 43 - діти. Всі вони у повному обсязі  забезпечені необхідними для лікуванням препаратами - факторами згортання крові.

Тренажерний зал, дитячий майданчик та освітлення вулиці – такі результати прийому громадян Дмитра КолєсніковаГолова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян у Покровському районі. Це вже другий особистий прийом, який губернатор провів на цьому тижні. За результатами прийому діти та молодь села Олександрівка отримають сучасний тренажерний зал, у селищі Покровське з’явиться ще один дитячий майданчик та буде освітлена вулиця.

Дмитро Колєсніков: «Щоб діти були щасливими, дорослим потрібно дати їм можливість створити диво»Більше 200 робіт юних майстрів було відібрано з понад півтисячі для експозиції на вставці «З Україною в серці», яка відкрилася у Дніпропетровську. За дорученням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова його перший заступник Анатолій Крупський відкрив виставку.

Дмитро Колєсніков поставив завдання відкрити після капітального ремонту Дніпропетровський обласний центр СНІДу вже у липні цього року (фото)Капітальний ремонт Дніпропетровського обласного центру СНІДу було розпочато ще в травні 2008 року. Тоді пацієнтів цього медзакладу перевели до іншого приміщення, чим забезпечили безперервність лікування. Під час виїзної наради на об’єкті будівництва, губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков перевірив стан готовності обласного центру СНІДу та поставив завдання завершити всі ремонтні роботи в строк, аби вже у липні цього року центр розпочав свою роботу

На Дніпропетровщині розпочала роботу IV Міжнародна конференція «Космічні технології: сьогодення та майбутнє»На Дніпропетровщині розпочала роботу IV Міжнародна конференція «Космічні технології: сьогодення та майбутнє», яка проходить під егідою Міжнародної академії астронавтики з 17-19 квітня в Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара. У конференції беруть участь близько 400 учасників із 22 країн світу

За період часу з 08.04 до 15.04 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 54 заявиЗа період часу з 08.04.2013 року до 15.04.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 54 заяв  про злочини та події. Серед таких: 6 крадіжок, 2 шахрайства, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 12 протоколів.

Шведські фахівці поділилися з медиками Дніпропетровщини сучасними аспектами інфекційного контролю в лікарняхУ Дніпропетровську за участі Торгового уповноваженого та Першого секретаря Посольства Швеції в Україні Гунілли Хульт та медичної спільноти Дніпропетровщини відбувся міжнародний обмін досвідом з питань профілактики внутрішньолікарняної інфекції та впровадження відповідних заходів. 

Дмитро Колєсніков привітав навчальні заклади Дніпропетровщини, що візьмуть участь у національному проекті «Відкритий світ»Два навчальні заклади Дніпропетровської області відібрано для участі у національному проекті «Відкритий світ», якій передбачає створення інформаційно-комунікаційної (4G) освітньої мережі національного рівня. Це Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті О. Гончара  та Криворізький природничо-науковий ліцей.