Покров Пятница 17.05.24, 13:11
Сайт
Главная » 2013 » Август » 08
Кількість клієнтів Акредитованого центру Міндоходів Нікопольської ОДПІ досягла 2650 осіб.
За сім місяців поточного року клієнтами Акредитованого центру сертифікації відкритих ключів Нікопольської ОДПІ, що діє при Міністерстві доходів і зборів України, стали 2650 абонентів.

Орджонікідзевський центр зайнятості інформуєРозвиток комп’ютерної техніки забезпечив  її впровадження у всі сфери людського життя. Здатність комп’ютерів швидко опрацьовувати значні обсяги інформації та оперативно реагувати на зміни певних показників обумовила їх використання в управлінні усіх технологічних процесах підприємства. Організація управління й обліку на підприємстві сьогодні неможливі без застосування інформаційних технологій і ефективного їх використання.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєМалому та середньому бізнесу – комфортні умови роботи.
Днями в Томаківській райдержадміністрації відбувся "круглий стіл” на тему "Створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу – запорука стабільного економічного розвитку території” під керівництвом голови райдержадміністрації, депутата обласної ради від Партії регіонів В.Г.Бардадима. В роботі "круглого столу” від Нікопольської ОДПІ взяла участь заступник начальника інспекції – начальник Томаківського відділення Р.А.Рибка