Покров Пятница 19.04.24, 14:31
Сайт
Главная » 2021 » Май » 05

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що обчислення суми транспортного податку з об’єкта/об’єктів оподаткування фізичних осіб здійснюється контролюючим органом за податковою адресою (місцем реєстрації) платника транспортного податку, зазначеною в реєстраційних документах на об’єкт оподаткування.


Протягом 2021 року територіальними підрозділами ДПС проведено 6 461 фактичну перевірку суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову/роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. За їх результатами застосовано штрафних (фінансових) санкцій на суму близько 503,2 млн грн, до адміністративної відповідальності притягнуто 1674 особи. Також анульовано 1299 ліцензій, виявлено 10 підпільних виробництв підакцизних товарів, у 82 випадках ініційовано вилучення контрафактної продукції на суму 104,3 млн гривень.


27 квітня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у дистанційному форматі проведено нараду з територіальними громадами (далі – ТГ) Дніпровського району Дніпропетровської області.

У заході прийняли участь в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій; керівники та представники ТГ Дніпровського району, а також керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.