Покров Четверг 28.03.24, 12:33
Сайт
Главная » 2021 » Июль » 12

Закон України № 1072: списання штрафних санкцій і пені

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-Co V-2» (далі – Закон № 1072) підрозділ 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) доповнено, зокрема, пунктом 23.


Порушення порядку складання податкової декларації з ПДВ передбачає відповідальність

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) нагадує, що податкова звітність, складена з порушенням норм ст. 48 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), не вважається податковою декларацією, крім випадків, встановлених п. 46.4 ст. 46 ПКУ.


Чи можуть батьки новонародженої дитини через комплексну послугу «єМалятко» під час державної реєстрації її народження, а також неповнолітні особи віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше, отримати РНОКПП без подання документів до контролюючого органу?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону)  інформує. В межах комплексної послуги «єМалятко» батьки новонародженої дитини за бажанням можуть здійснити реєстрацію дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків під час державної реєстрації її народження, а також особи, віком від 14 до 18 років, які не зареєстровані у Державному реєстрі, під час оформлення паспорта громадянина України вперше можуть за бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі.


ДПС та Податкова агенція Швеції: співпраця у рамках проєкту METS триває

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/480028.html повідомила наступне.


Податківець взяла участь у засіданні робочої групи Нікопольської РДА - питання проведення заходу «Урожай»

Нещодавно головний державний ревізор-інспектор Нікопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Дніпропетровській області Марина Комлик взяла участь у засіданні робочої групи Нікопольської районної державної адміністрації Дніпропетровської області для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай».