Покров Воскресенье 28.04.24, 13:00
Сайт
Главная » 2021 » Июль » 12 » Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Дніпропетровській області
09:33
Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Дніпропетровській області

Податківець взяла участь у засіданні робочої групи Нікопольської РДА - питання проведення заходу «Урожай»

Нещодавно головний державний ревізор-інспектор Нікопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Дніпропетровській області Марина Комлик взяла участь у засіданні робочої групи Нікопольської районної державної адміністрації Дніпропетровської області для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай».

У засіданні прийняли участь члени робочої групи, представники  міських, селищних та сільських рад,  ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, ГУ Держгеокадастру в Дніпропетровській області, Нікопольської місцевої окружної прокуратури, агроформувань району  та представників Нікопольського районного управління поліції ГУ НП в Дніпропетровській області.

«Наразі теми оподаткування сільгоспвиробників і регулювання земельних відносин є дуже важливими. Отже нашим завданням є долучитися до налагодження цього процесу, насамперед, це необхідно задля детінізації аграрного сектору нашого регіону, що сприятиме додатковим надходженням до бюджетів усіх рівнів», - наголосила головний державний ревізор-інспектор Нікопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Дніпропетровській області Марина Комлик.

Марина Комлик закликала сільгоспвиробників не нехтувати нормами трудового та податкового законодавства та наголосила, що органи податкової служби посилено будуть проводити роботу в напрямку легалізації використання праці.

Нагадала, що податківці готові завжди надати кваліфіковану допомогу та пораду щодо адміністрування податків та роз'яснення податкових новацій.

Категория: Область | Просмотров: 75 | Добавил: odpi
Всего комментариев: 0
avatar