Покров Пятница 17.05.24, 12:46
Сайт
Главная » 2013 » Март » 18 » Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині позитивна тенденція щодо зниження заборгованості із заробітної плати буде збережена»
18:36
Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині позитивна тенденція щодо зниження заборгованості із заробітної плати буде збережена»
Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині позитивна тенденція щодо зниження заборгованості із заробітної плати буде збережена»Систематичне скорочення заборгованості із заробітної плати на Дніпропетровщині є одним з пріоритетів діяльності обласної влади. Так, лише за перший місяць 2013 року борг в області було скорочено майже на 200 тис грн. Для підтримання цієї позитивної тенденції губернатор Дмитро Колєсніков під час селекторної наради з головами міст та райдержадміністрацій доручив затвердити подальші графіки погашення заборгованостей та забезпечити щоденний моніторинг їх виконання. 
Дмитро Колєсніков зазначив, що одним з головних завдань, які ставить перед органами влади на місцях Президент України Віктор Федорович Янукович, є саме скорочення заборгованостей із заробітної плати та недопущення утворення нових. 
«Забезпечити стабільну виплату заробітної платні тим, хто щоденно працює  на підприємствах області та сприяє її економічному зростанню, - одне з першочергових завдань для керівництва регіону, - підкреслив Дмитро Колєсніков. – На зниження заборгованості із заробітної плати, забезпечення стабільних виплат у пенсійний фонд спрямовані спільні зусилля обласної та місцевої влади. На Дніпропетровщині позитивна тенденція з цих питань буде збережена».
Нагадаємо, що протягом останніх 3 років заборгованість із заробітної плати в області скорочено майже у 8 разів, створено близько 190 тисяч нових робочих місць та більше ніж на 18% збільшена середня заробітна плата.

Категория: Область | Просмотров: 653 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar