Покров Пятница 17.05.24, 13:11
Сайт
Главная » 2013 » Март » 18
За період часу з 11.03 по 18.03 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 56 заявЗа період часу з 11.03.2013 року до 18.03.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 56 заяв  про злочини та події. Серед таких: 7 крадіжок, 1 факт зберігання наркотичної речовини, 1 фактів нанесення тілесних ушкоджень, 1 пожежа та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 12 протоколів.
Коротко про деякі з них

Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині позитивна тенденція щодо зниження заборгованості із заробітної плати буде збережена»Систематичне скорочення заборгованості із заробітної плати на Дніпропетровщині є одним з пріоритетів діяльності обласної влади. Так, лише за перший місяць 2013 року борг в області було скорочено майже на 200 тис грн. Для підтримання цієї позитивної тенденції губернатор Дмитро Колєсніков під час селекторної наради з головами міст та райдержадміністрацій доручив затвердити подальші графіки погашення заборгованостей та забезпечити щоденний моніторинг їх виконання

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадянГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян. Питання, з якими  до губернатора звертаються громадяни, здебільшого стосуються охорони здоров’я, соціального захисту, пенсійного забезпечення, житлової політики, комунального господарства та благоустрою територій.

Анатолія Крупського обрано заступником Дніпропетровського обласного відділення Національного олімпійського комітету України17 березня у Дніпропетровську пройшла ІV звітно-виборча Асамблея Дніпропетровського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Головою Дніпропетровського обласного відділення НОК України  знов обрано Андрія Павелка, його заступником - першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Крупського.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєАнтикорупційний сервіс «Пульс»
Міністерства доходів і зборів України
Міністерство доходів здійснило ребрендінг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.
Пульс” Міністерства доходів і зборів України попереджує: