Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Март » 18 » Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян
18:27
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян. Питання, з якими  до губернатора звертаються громадяни, здебільшого стосуються охорони здоров’я, соціального захисту, пенсійного забезпечення, житлової політики, комунального господарства та благоустрою територій.
 «Створена на Дніпропетровщині комплексна система звернень громадян шляхом особистих, письмових та телефонних звернень дозволяє відтворити реальну картину в регіоні та ефективно вирішувати питання, з якими звернулися до влади жителі області. Особисті прийоми громадян систематично проводжу я, мої заступники та начальники управлінь облдержадміністрації. Я вимагаю з увагою ставитись до кожної людини і до кожної ситуації. Довіра людей до влади ґрунтується на відповідальності кожного державного службовця », - сказав Дмитро Колєсніков. 
Зокрема, на сьогоднішньому прийомі громадян до губернатора звернулася в.о. директора Солонянського районного науково-методичного кабінету щодо сприяння виділення у новому навчальному році шкільного автобуса для Мопрівської середньої загальноосвітньої школи. Солонянський район – один з найбільших на Дніпропетровщині за площею. Близько 35% дітей району підвозяться до навчальних закладів централізовано. Зокрема, у селі Мопр функціонують дитсадок, до якого підвозяться 28 дітей, та школа, до якої на навчання підвозиться 97 дітей та 8 вчителів з різних населених пунктів. Підвіз дітей до школи відбувається у декілька підходів. Виділення ще одного шкільного автобусу дозволить створити більш комфортні умови для підвозу дітей. Дмитро Колєсніков доручив департаменту освіти і науки облдержадміністрації провести аналіз щодо кількості дітей, які потребують підвозу до навчальних закладів Солонянського району. За результатом цього аналізу будуть розроблені пропозиції до Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус», аби у наступному навчальному році уже з вересня діти села Мопр підвозилися до школи та дитсадка комфортно. 
Також на особистий прийом губернатора звернувся учасник бойових дій в Афганістані щодо проведення протезування кульшового суглобу. Дмитро Колєсніков доручив департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації на базі  КЗ «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І.Мечникова» провести необхідні обстеження, після чого готувати пацієнта до операції, яка буде проведена безкоштовно. 
Загалом за результатами попередніх прийомів громадян (21 січня, 4 та 19 лютого 2013 року):

оздоровлені діти;
налагоджено роботу телефонних ліній;
направлено на санаторно-курортне лікування;
підтверджено групу інвалідності;
вжито заходів щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у відмові у безкоштовному проїзді;
визначене місце розташування спортивного майданчика у місті Синельникове та відведена земельна ділянка для його облаштування;
надано матеріальну допомогу;
розроблено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт м’якої покрівлі будинку.


Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян
Категория: Область | Просмотров: 766 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar