Покров Пятница 17.05.24, 09:07
Сайт
Главная » 2013 » Март » 15 » Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав криворізьку ТРК «Рудана» з 20-річчям
17:02
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав криворізьку ТРК «Рудана» з 20-річчям
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав криворізьку ТРК «Рудана» з 20-річчямШановна Ірино Федорівно!
Шановні працівники КП ТРК «Рудана»!

Щиро вітаю вас з ювілеєм – двадцятою річницею від дня заснування Криворізької телерадіокомпанії «Рудана». 
Ваша робота є частиною великої справи – розбудови Дніпропетровщини. Протягом двадцяти років ТРК упевнено розвивалася і досягла рівня потужної сучасної компанії, яка відкриває цілий інформаційний світ для багатьох глядачів. 
Ваш високопрофесійний колектив створює якісні новини, авторські телепередачі та радіопрограми. Підтвердженням ваших досягнень у розвитку інформаційного простору є безліч нагород, якими колектив «Рудани» неодноразово відзначений на міському, обласному та державному рівнях. 
Упевнений, що величезний творчий потенціал та висока журналістська майстерність і надалі залишатимуться запорукою плідної діяльності творців ТРК «Рудана». 
Дякую вам за співпрацю та від усієї душі бажаю творчих злетів, довіри аудиторії та нових цікавих подій. Щастя, здоров'я, благополуччя вам і вашим родинам!
Нехай поруч завжди будуть друзі й однодумці, здатні втілити в життя добрі наміри та ідеї.


З повагою

Голова Дніпропетровської 
обласної державної адміністрації                          Дмитро КОЛЄСНІКОВ
Категория: Область | Просмотров: 827 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar