Покров Пятница 17.05.24, 13:59
Сайт
Главная » 2013 » Март » 15
Олександр Вілкул: «За три роки в Дніпропетровській області проведено 214 км водопроводів та близько 80 км газопроводів»На Дніпропетровщині Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник та голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України з професійним святом.

Дмитро Колєсніков: «У 2013 році планується збільшити мережу сфери послуг на 172 об’єкти та завдяки цьому створити 328 нових робочих місць»У 2013 році на Дніпропетровщині планується збільшити мережу сфери послуг на 172 об’єкти та завдяки цьому створити 328 нових робочих місць. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час свого виступу на урочистих заходах, присвячених Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. 
«Кожного дня усі люди так чи інакше потребують послуг у сфері побутового обслуговування. Це ті речі, які здаються непомітними та повсякденними. Проте насправді за всім цим стоїть щоден

Дмитро Колєсніков: «Сучасні технології в галузі ЖКГ – це новий рівень якості життя людей»На Дніпропетровщині основними напрямки роботи в житлово-комунальному господарстві на 2013 рік визначено модернізацію теплозабезпечення та водопостачання, будівництво нових газопроводів, ремонти ліфтів, будівництво доріг та придбання сучасної техніки для прибирання доріг і тротуарів комунального значення.

Юрій Бойко: Україна входить в п'ятірку країн з найбільшим космічним потенціаломВіце-прем’єр-міністр України Юрій Бойко 15 березня 2013 року здійснив робочу поїздку до м. Дніпропетровська, де відвідав ДП «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова» та ДП «Конструкторське бюро «Південне» імені М.К.Янгеля».
Під головуванням Юрія Бойка відбулася нарада за участю керівництва Державного космічного агентства України, керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації, керівництва та інженерного складу підприємств космічної галузі, на якій було розглянуте питання щодо причин відмови ракетоносія «Зеніт-3SL» під час пуску за програмою «Морський старт»

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав криворізьку ТРК «Рудана» з 20-річчямЩиро вітаю вас з ювілеєм – двадцятою річницею від дня заснування Криворізької телерадіокомпанії «Рудана». 
Ваша робота є частиною великої справи – розбудови Дніпропетровщини. Протягом двадцяти років ТРК упевнено розвивалася і досягла рівня потужної сучасної компанії, яка відкриває цілий інформаційний світ для багатьох глядачів.

Привітання Президента УКраїни Віктора Януковича з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населенняЩиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Ваша робота покликана задовольняти життєво необхідні потреби мільйонів людей в Україні. Вони розраховують на ваш професіоналізм, якість і високий рівень організації праці. Сьогодні перед вами постали нові завдання, вирішення яких спрямовано на реконструкцію та модернізацію діючих підприємств галузі і вдосконалення існуючих технологій надання послуг.

На Дніпропетровщині розпочався місячник боротьби з туберкульозомНа Дніпропетровщині за сприяння Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації розпочався щорічний місячник боротьби з туберкульозом, який триватиме до 12 квітня 2013 року. Протягом цього часу всі бажаючі зможуть пройти безкоштовні обстеження за допомогою пересувного флюорографа. Про це повідомив директор Дніпропетровського обласного центру здоров’я Юрій Корягін.

Дмитро Колєсніков: «Державна політика Президента України Віктора Януковича спрямована на розвиток регіонів та підвищення якості життя людей»Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час XVІІІ сесії Дніпропетровської обласної ради VІ скликання окреслив завдання щодо реалізації державної політики в регіоні у 2013 році. 
«Державна політика Президента України Віктора Януковича та Уряду, реформи, що проводяться в країні, спрямовані на розвиток регіонів, на підвищення якості життя людей», - сказав Дмитро Колєсніков. 

Наталія Королевська: На засіданні Уряду прийнято пакет рішень з соціальних питань, що стосуються понад 2 млн. українцівНа засіданні Кабінету Міністрів України було ухвалено 11 соціальних рішень. Про це під час брифінгу в Будинку Уряду 13 березня 2013 року повідомила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська. Загалом ці рішення стосуються понад 2 млн. громадян, а на їхню реалізацію з державного бюджету та фондів соціального страхування буде спрямовано понад 2 млрд. грн

Микола Азаров: Вітчизняна молочна галузь здатна повністю замістити своєю продукцією імпортДля ліквідації дисбалансу між рівнем закупівельних цін та рентабельністю молочного виробництва Кабінет Міністрів України розробляє державну програму активізації економіки на 2013-2014 роки.
Підприємства вітчизняної молочної галузі здатні повністю замістити своєю продукцією імпорт. Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров, відвідавши у Київській області молочний завод

Юрій Павленко: Завдання від Глави держави - щоб кожна дитина мала рівні можливості для освіти й розвиткуПрезидент України Віктор Янукович ставить завдання, щоб кожна дитина, незалежно від місця свого проживання - у столиці або у віддаленому селищі - мала рівні можливості для додаткової освіти й розвитку. Про це заявив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко

Дмитро Колєсніков визначив пріоритетні напрямки розвитку Апостолівського районуГолова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у рамках визначення пріоритетних напрямів розвитку міст та районів здійснив робочу поїздку до Апостолівського району. У рамках поїздки губернатор перевірив готовність сільськогосподарської техніки до початку весняно-польових робіт, провів огляд реконструкції комплексу з утримання та вирощування племінного та промислового поголів’я свиней, відвідав Апостолівську загальноосвітню школу №4 та провів особистий прийом громадян