Покров Пятница 17.05.24, 10:05
Сайт
Главная » 2013 » Март » 15 » Олександр Вілкул: «За три роки в Дніпропетровській області проведено 214 км водопроводів та близько 80 км газопроводів»
18:59
Олександр Вілкул: «За три роки в Дніпропетровській області проведено 214 км водопроводів та близько 80 км газопроводів»
На Дніпропетровщині Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник та голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України з професійним святом. 

Звертаючись до працівників галузі, Олександр Вілкул сказав: «Завдяки вам в квартирах мешканців Дніпропетровщини є тепло, вода, газ, світло, забезпечується затишок і комфорт мешканців. Я розумію ситуацію в галузі. Дякую вам за складну і важливу роботу, яку ви виконуєте кожен день. Громадяни оцінюють якість роботи влади здебільшого за результатами вашої діяльності». Віце-прем’єр-міністр зазначив, що житлово-комунальне господарство - одна з найскладніших галузей, якій необхідно приділяти особливу увагу.
«Урядом розроблено комплекс заходів для підвищення якості комунальних послуг і умов праці працівників галузі. Буде розпочато масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання, капітального ремонту ліфтів та інше. Особлива увага приділятиметься благоустрою міст та районів. Передбачена модернізація комунальної техніки», - сказав Олександр Вілкул.



Найбільш ефективним власником житлового будинку може бути тільки сам мешканець. Держава стимулюватиме створення товариств співвласників багатоквартирних будинків. Це створить можливості для підвищення якості послуг населенню і розвитку компаній, що надають послуги ЖКГ.
За три роки в Дніпропетровській області проведено 214 км водопроводів та близько 80 км газопроводів. Загалом в області збудовано та відремонтовано, переважно капітально, понад 5 млн квадратних метрів дорожнього покриття.
Завдяки модернізації систем теплопостачання споживання котельнями області природного газу скорочено на 10%. 
 «Робота з розвитку Дніпропетровської області буде продовжена», - сказав Олександр Вілкул.
Віце-прем’єр-міністр України вручив кращим працівникам галузі Подяки від Кабінету Міністрів України. 
Зі словами привітання до працівників галузі звернувся Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник: «Спільною і злагодженою працею ми модернізуємо галузь житлово-комунального господарства і підвищимо якість комунальних послуг. Держава докладатиме всіх зусиль для зростання престижу професії комунальника. Нехай і надалі ваш професіоналізм і відповідальність сприяють розвитку галузі та підвищенню добробуту громадян».
Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у своєму виступі зазначив: «На Дніпропетровщині працює згуртована команда професіоналів – працівників житлово-комунального господарства. Від роботи цих людей залежить стабільність життєзабезпечення міст і селищ нашої області. Вони дбають про чистоту на вулицях та дворах. Забезпечують сотні тисяч осель жителів регіону теплом, водою та світлом, тим самим роблячи великий внесок у створення нової якості життя на Дніпропетровщині».

Категория: Область | Просмотров: 757 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar