Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Март » 6 » Губернатор Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем (ФОТО)
16:34
Губернатор Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем (ФОТО)
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем. У рамках святкування 8 Березня в Академічному театрі опери та балету пройшов святковий концерт. Під час урочистостей Дмитро Колєсніков та Євген Удод вручили державні й обласні нагороди видатним жінкам регіону за вагомі досягнення.

У заході взяли участь понад 1000 жінок з міст та районів Дніпропетровщини. Зокрема, освітяни, виховательки прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, державні службовці, працівники сільського господарства та промисловості, культурні діячі, спортсменки, підприємці, студентки, представниці політичних партій та громадських організацій. 
«Без успіхів жінок сьогоднішній світ неможливо уявити. Закладені колись природою ваші особливі вміння створювати затишок в сім`ї, передавати знання дітям, вести домашнє господарство сучасні жінки вже давно з успіхом поширили та застосовують в усіх сферах та галузях. Ваша життєва енергія, мудрість та вміння одночасно виконувати тисячу справ продовжують вражати нас, чоловіків! Ви вмієте єднати надзвичайну силу волі, високий професіоналізм та жіночу ніжність. Світ вдячний вам за тепло і турботу. І кожен чоловік вдячний вам за любов, ніжність, розуміння та підтримку!», - сказав, вітаючи жінок Дніпропетровщини, губернатор Дмитро Колєсніков.
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зазначив: «Цей день присвячений лише вам – дбайливим матерям, люблячим дружинам, всім жінкам. Недаремно це свято відзначають навесні. Кожна з вас несе в собі її частинку. Мати, Вітчизна, Любов - ці слова святі для нас з самого народження. Мати дарує нам найдорожче - життя. Вітчизна - це земля, де ми народилися, виросли і відбулися. Любов приносить нам щастя і наповнює душу прекрасними відчуттями. Всі ці слова асоціюються з жінкою, милою і дбайливою, ніжною і ласкавою».
Перед жінками виступили солісти Дніпропетровського академічного театру опери та балету, інтернаціональне тріо тенорів з Грузії, Вірменії та України «S-клас», театр пісні «Містер Норд» Центрального та Інгулецького гірничо-збагачувальних комбінатів міста Кривий Ріг, вокальне тріо «Мужики» Криворізької музичної школи №4, зразковий ансамбль танцю «Юність», місто Павлоград.
Під час урочистого зібрання Дмитро Колєсніков та Євген Удод вручили жінкам відзнаки й почесні грамоти за вагомий внесок у розвиток регіону. Зокрема, 14 жінок нагороджено пам’ятною медаллю «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області», ще 14 - нагрудним знаком «За розвиток регіону», 6 - Почесні відзнаки голови Дніпропетровської обласної ради, 8 - Почесна грамота Дніпропетровської обласної ради, Почесне звання «Заслужений лікар України». 





Губернатор Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем (ФОТО)
Категория: Область | Просмотров: 857 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar