Покров Пятница 17.05.24, 11:06
Сайт
Главная » 2013 » Март » 06
Губернатор Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем (ФОТО)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем. У рамках святкування 8 Березня в Академічному театрі опери та балету пройшов святковий концерт. Під час урочистостей Дмитро Колєсніков та Євген Удод вручили державні й обласні нагороди видатним жінкам регіону за вагомі досягнення.

У Дніпропетровській області будуються 5 сучасних овочесховищУ Дніпропетровській області реалізується програма будівництва овоче- та фруктосховищ. У її рамках в регіоні зводяться 5 сховищ плодоовочевої продукції, які прийматимуть на зберігання більше 22,5 тис тон овочів та фруктів. Нові овочесховища, які планується ввести в експлуатацію у 2013-2015 роках, будуються у Петриківському, Магдалинівському, Нікопольському, Дніпропетровському районах та у місті Кривив Ріг

На Дніпропетровщині створюється мережа центрів денного перебування для дітей-інвалідівОднією з пріоритетних ініціатив, яку визначив перед органами влади Президент України Віктор Янукович, є охоплення особливим піклуванням дітей, які мають проблеми зі здоров’ям. Одним із шляхів вирішення цього питання Глава держави вважає створення у всіх регіонах Центрів денного перебування для дітей-інвалідів. Дніпропетровщина виконує завдання Президента України – в регіоні створюється мережа центрів денного перебування для дітей-інвалідів

Напередодні 8 березня в облдержадміністрації урочисто привітали видатних жінок Дніпропетровщини (ФОТО)Напередодні святкування Міжнародного жіночого дня голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова обласної ради Євген Удод провели урочисту зустріч із жінками, які зробили вагомий внесок у розвиток регіону. Це близько 70 жінок – Герої Соціалістичної Праці, державні службовці, матері-виховательки прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, діячі культури, мистецтва, освіти, науки та спорту, працівники сільського господарства та промисловості, керівники неурядових організацій

На Дніпропетровщині за підтримки обласної влади стартує регіональна кампанія «Дніпропетровщина читає Олеся Гончара»3 квітня 2013 року виповнюється 95 років з дня народження видатного українського письменника, літературного критика, громадського діяча Олеся Терентійовича Гончара. Його життя тісно пов’язано з Дніпропетровщиною: саме у Ломівці, що зараз увійшла до складу міста Дніпропетровськ, народився Олесь Терентійович, тут він деякий час навчався, працював над відомими творами, сюжети і герої багатьох з яких пов’язані з нашим регіоном.

Спортсмени Дніпропетровщини здобули 9 медалей на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї5 срібні та 4 бронзових медалей вибороли спортсмени Дніпропетровщини під час чемпіонату Європи зі стрільби з пневматичної зброї, що проходив у місті Оденсі (Данія) з 25 лютого по 3 березня 2013 року. Про це повідомляє управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Дніпропетровська облдержадміністрація була визнана Центром Політичних Студій та АналітикиВажливою складовою ефективної роботи органів державної влади, як зазначає губернатор Дмитро Колєсніков, є відкритість, якість та зручність надання послуг, а також вільний доступ до публічної інформації. Прозорість дій влади є головною запорукою здійснення ефективної політики, активізації громадського контролю і зміцнення довіри до себе з боку громадян. 

На Дніпропетровщині розпочалася ХІ літня Універсіада України з бадмінтонуЗа підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації у Дніпропетровській області стартувала Всеукраїнська ХІ літня Універсіада з бадмінтону. Змагання триватимуть з 4 по 7 березня 2013 року у спорткомплексі Дніпропетровського  університету ім. А.Нобеля.