Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Март » 6 » На Дніпропетровщині розпочалася ХІ літня Універсіада України з бадмінтону
23:34
На Дніпропетровщині розпочалася ХІ літня Універсіада України з бадмінтону
На Дніпропетровщині розпочалася ХІ літня Універсіада України з бадмінтонуЗа підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації у Дніпропетровській області стартувала Всеукраїнська ХІ літня Універсіада з бадмінтону. Змагання триватимуть з 4 по 7 березня 2013 року у спорткомплексі Дніпропетровського  університету ім. А.Нобеля.
У змаганнях з бадмінтону візьмуть участь 83 учасника з 12 областей України.  Збірна команда Дніпропетровщини представлена вісьма кращими спортсменами-студентами з Національної металургійної академії України, Українського державного хіміко-технологічного університету та Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.
Склад збірної області був сформований після проведення змагань ХХVІ обласної Універсіади з бадмінтону, де перемогли студенти Національної металургійної академії України.
Переможці ХІ літньої Універсіади України 2013 року з бадмінтону отримають право взяти участь у Всесвітній літній Універсіаді, яка відбудеться з 5 по 17 липня 2013 року у м. Казань (Росія), у складі збірної команди студентів України. 
Довідка: 
Крім бадмінтону, у програмі Універсіади України ще 27 видів спорту. Студенти Дніпропетровщини братимуть участь у 24 видах програми.
Також на території області будуть проводитися змагання Універсіади України: з плавання (27-30.03.2013, м. Дніпродзержинськ) та веслування на байдарках і каное (12-19.05.2013, м. Дніпропетровськ).

За інформацією управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Категория: Область | Просмотров: 854 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar