Покров Пятница 17.05.24, 13:11
Сайт
Главная » 2013 » Март » 27 » На Дніпропетровщині оголошено конкурс на Всеукраїнську літературну премію для молоді
13:03
На Дніпропетровщині оголошено конкурс на Всеукраїнську літературну премію для молоді
На Дніпропетровщині оголошено конкурс на Всеукраїнську літературну премію для молодіЗа підтримки Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації і Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на Дніпропетровщині оголошено конкурс на Всеукраїнську літературну премію ім. Олександри Кравченко (Девіль) – української письменниці.
До участі в конкурсі запрошується творча молодь віком від 18 до 35 років. Прийом робіт триває з 25 березня до 20 квітня 2013 року. Премія присуджується за прозові твори українською і російською мовами обсягом 40-120 тис. знаків з пробілами.
Детальніше про конкурсні умови можна дізнатися на сайті http://osvita-dnepr.com/index.php/oda-i-guon/2660-ogolosheno-prijom-robit-na-vseukrajinsku-literaturnu-premiyu-im-oleksandri-kravchenko-devil та http://www.dniprolit.org.ua/archives/5395. 
Письменниця Олександра Кравченко (Девіль), на честь якої проходить конкур, є автором понад 20 романів, більшість з яких додруковувалися і перевидавалися не тільки в Україні, але й у країнах СНД.
За словами родини письменниці, цей конкурс започатковано вперше. Його мета - не лише зберегти творче надбання Олександри Кравченко (Девіль), а й стимулювати  молодих авторів розвивати якісну українську літературу.


За інформацією Департаменту освіти і науки облдержадміністрації

Категория: Область | Просмотров: 667 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar