Покров Понедельник 29.04.24, 17:57
Сайт
Главная » 2012 » Май » 11 » За дорученням Олександра Вілкула у Дніпропетровську здійснено рейдові перевірки тарифів на послуги таксі
21:15
За дорученням Олександра Вілкула у Дніпропетровську здійснено рейдові перевірки тарифів на послуги таксі
За дорученням Олександра Вілкула у Дніпропетровську здійснено рейдові перевірки тарифів на послуги таксіЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула Територіальне управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті в Дніпропетровській області здійснило рейдові перевірки тарифів на послуги таксі у Дніпропетровську. За результатами перевірки виявлено 25 транспортних засобів, власники яких надавали послуги таксі з порушенням вимог Закону України «Про автомобільний транспорт».
На кожного порушника накладено штрафні санкції у розмірі 510 грн. Загальна сума штрафних санкцій складає 12 тис 750 грн.
Як повідомлялося раніше, Олександр Вілкул доручив Головтрансінспекції та Дніпропетровському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України вивчити ситуацію щодо необґрунтованого підвищення тарифів на послуги таксі в Дніпропетровську із 27 квітня (дня теракту у Дніпропетровську) та застосувати до порушників передбачені законодавством міри покарання.
Категория: Область | Просмотров: 613 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar