Покров Среда 15.05.24, 08:00
Сайт
Главная » 2012 » Май » 11
Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 11 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 11 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 7 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 5 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ), 1 – у лікарні швидкої допомоги    (м. Дніпропетровськ).
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 6 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Володимир Семенюк: «Прийом заяв від пільгових категорій громадян на безкоштовне отримання телетюнера триває до 1 липня 2012 року»Прийом заяв від пільгових категорій громадян на безкоштовне отримання телетюнера - пристрою, який забезпечує прийом цифрового телевізійного сигналу - триває до 1 липня 2012 року. Для цього громадяни повинні подати відповідну заяву до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення. Про це повідомив начальник головного управління праці та соціального захисту населення Володимир Семенюк.
Наразі на отримання  безкоштовного телетюнеру вже подали заяви більше 10 тис осіб. 

Олександр Вілкул відзначив кращих випускників-медалістів Дніпропетровщини Напередодні випускного вечора, який проходитиме 11 та 12 травня в усіх загальноосвітніх закладах Дніпропетровської області, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зустрівся з кращими випускниками Дніпропетровщини. Губернатор нагородив 35 випускників області (це кращі випускники 13 міст та 22 районів регіону), які мають високі досягнення у навчанні та посіли призові місця в обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіадах і конкурсах, дипломами облдержадміністрації та пам’ятними подарунками (електронними книгами). Цього навчального року в області випускається 22 тисячі 166 учнів 11-х класів, з них 1 378 учнів нагороджено медалями: 1044 – золотими, 334 – срібними.

Олександр Вілкул вручив нагороди 35 командам-переможцям Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молодіГубернатор Олександр Вілкул вручив нагороди 35 командам-переможцям Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді. Олександр Вілкул провів зустріч з учасниками Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді. 35 команд, які здобули перемогу в турнірі у своєму місті чи районі, отримали від губернатора обласні нагороди. Ігри проходили в рамках губернаторського проекту «Розвиток інтелектуального руху в Дніпропетровській області» у березні-квітні цього року та складалися з двох етапів: на рівні навчальних закладів, а потім – районів, міст та області. Загалом у грі взяли участь близько 55 тисяч юних інтелектуалів шкіл та технікумів області.

Олександр Вілкул відкрив у Верхньодніпровську комплексну експозицію, присвячену видатному державному діячеві Володимиру ЩербицькомуГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та народний депутат України Сергій Глазунов відкрили у Верхньодніпровському народному історико-краєзнавчому музеї першу в Україні комплексну експозицію, присвячену видатному державному діячу України Володимиру Щербицькому. 
У просторій залі Верхньодніпровського краєзнавчого музею, яка займає понад 100 квадратних метрів, розташовано комплексну експозицію, присвячену життю і діяльності Володимира Щербицького – видатного державного діяча, який народився на Дніпропетровщині у місті Верхньодніпровськ. Майже 27 років він був у керівництві України – головою Ради Міністрів УРСР (1961-1963, 1965-1972) та першим секретарем ЦК КПУ (1972-1989). До цього Володимир Щербицький працював на керівних посадах у Дніпропетровській області. 

За дорученням Олександра Вілкула у Дніпропетровську здійснено рейдові перевірки тарифів на послуги таксіЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула Територіальне управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті в Дніпропетровській області здійснило рейдові перевірки тарифів на послуги таксі у Дніпропетровську. За результатами перевірки виявлено 25 транспортних засобів, власники яких надавали послуги таксі з порушенням вимог Закону України «Про автомобільний транспорт».
На кожного порушника накладено штрафні санкції у розмірі 510 грн. Загальна сума штрафних санкцій складає 12 тис 750 грн.

Держава буде виплачувати дотацію власникам молодняку великої рогатої худоби! 23 квітня 2012 року Кабінет Міністрів України своєю Постановою затвердив Порядок надання державної підтримки фізичним особам за утримання молодняку великої рогатої худоби.
Головне управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації зазначає, для отримання дотації господарям, які мають молодняк великої рогатої худоби, необхідно провести його паспортизацію та перевірити реєстрацію по господарській книзі обліку сільськогосподарських тварин і птиці. Все це можна зробити, звернувшись до сільських рад за місцем проживання, де фахівці проконсультують та допоможуть оформити необхідні документи для отримання компенсації.