Покров Четверг 02.05.24, 23:01
Сайт
Главная » 2013 » Март » 05
Привітання жінок Дніпропетровщини з 8 Березня!Дорогі жінки!
Щиро вітаємо вас із прекрасним святом весни, ніжності та краси – Міжнародним жіночим днем! Ваша мудрість є запорукою миру й злагоди на землі.
У наших серцях завжди живе безмірна повага та любов до вас – наших ясних берегинь. Світ вдячний вам за тепло і турботу.

кідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 56 заявЗа період часу з 24.02.2013 року до 04.03.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 56 заяв  про злочини та події. Серед таких: 5 крадіжок, 1 грабіж, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 пожежа та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 10 протоколів

Хлебозаводы в Днепропетровске отменили повышение цен на хлебКак сообщается в письмах, которые направили днепропетровские хлебозаводы № 8, № 9 и «Екатеринославхлеб» в адрес антимонопольного комитета: «принято решение об отмене поднятия цен на хлеб и хлебобулочную продукцию и возврате цен на прежний уровень с 01.03.2013 года»

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєШановні платники податків, Нікопольська ОДПІ повідомляє!
Останнім часом почастішали випадки, коли невідомі особи від імені керівного складу Нікопольської ОДПІ звертаються до приватних підприємців, підприємств, організацій з вимаганням "хабара”, безкоштовного надання певних послуг, будь - яких вимог погрожуючи "псевдо перевірками”, застосуванням штрафних санкцій.