Покров Пятница 17.05.24, 12:46
Сайт
Главная » 2013 » Март » 26
У Дніпропетровську до 1025-ї річниці хрещення Русі буде освячено храм на честь Собору Святого Іоанна ХрестителяДо 1025-ї річниці хрещення Русі на Дніпропетровщині буде освячено храм на честь Собору Святого Іоанна Хрестителя Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський, який за дорученням губернатора Дмитра Колєснікова провів засідання організаційного комітету щодо організації та проведення  заходів  з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі.

До 1025-ї річниці хрещення Русі на Дніпропетровщині відбудеться низка культурних та духовно-просвітницьких заходів1025-а річниця хрещення Русі має бути відзначена в кожному населеному пункті України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час наради з членами Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі. На Дніпропетровщині з нагоди відзначення цієї дати буде проведено низку культурних та духовно-просвітницьких заходів.

На Дніпропетровщині посівна розпочнеться як тільки середньодобова температура складе не менше + 5 градусівНа Дніпропетровщині весняно-польові роботи було заплановано розпочати орієнтовно 26-27 березня. Але через погіршення погоди – похолодання та рясні опади – їх початок відклали. Посівна компанія в області стартує як тільки середньодобова температура встановиться на рівні не менше + 5 - 7 градусів. Тим пробним посівам ярого ячменю, що вже встигли зробити на полях регіону, а також озимим культурам нічого не загрожує