Покров Пятница 26.04.24, 02:11
Сайт
Главная » 2021 » Май » 24

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що  відповідно до статті 266 Податкового кодексу України платники юридичні особи самостійно обчислюють суму податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки станом на 1 січня звітного року і не пізніше 20 лютого цього ж року подають до контролюючого органу за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування податкову декларацію. 


Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує платникам про норми Кодексу законів про працю України від 10 грудня 1971 року № 322-VIII. Відповідно до вимог Кодексу, працівник не може бути допущений до роботи без укладення відповідного договору.


Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.

Завдяки спільній ефективній роботі Міністерства цифрової трансформації та Державної податкової служби сервіси податкової стають доступними громадянам та фізичним особам – підприємцям на двох платформах: в електронному кабінеті платника та на Порталі Дія. Сервісами користуватись просто та зручно – буквально у два кліки.


Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє про наступне.

Про новий механізм боротьби з податковими правопорушеннями розповів заступник Голови ДПС Євген Олейніков під час науково-практичної конференції «Податкові розслідування: нові виклики для України та зарубіжний досвід».