Покров Вторник 23.04.24, 15:35
Сайт
Главная » 2021 » Октябрь » 28

В Електронному кабінеті є дані про всі рахунки самозайнятої особи, відкриті у банках

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) повідомляє. Електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених Податковим кодексом та іншими законами, в тому числі шляхом, зокрема, перегляду інформації про платника податків, що збирається, використовується та формується контролюючими органами у зв’язку з обліком платників податків та адмініструванням податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю.


Зміни до правил використання реєстраторів розрахункових операцій

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що з 17 вересня 2021 року діють зміни до правил використання реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО), внесені наказом Мінфіну України від 26 липня 2021 року № 427. 


Зустріч з платниками податків

Нещодавно, за організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону), в приміщенні ЦОП ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулась зустріч із платниками податків щодо обговорення питання одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, у якій взяла участь заступник начальника ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валентина Піхтіна


Проведено семінар для працівників ДПС про одноразове добровільне декларування

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/516487.html повідомила.