Покров Пятница 17.05.24, 11:06
Сайт
Главная » Город
Упродовж минулого тижня до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події. Упродовж минулого тижня до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події. Вжитими заходами 39 з них розкрито по "гарячим слідам”. Серед розкритих 10 крадіжок, 2 шахрайства, незаконний обіг наркотиків – 2, тілесні ушкодження – 2, економічні злочинним – 2, виявлення трупів – 8, інші – 14.
    
        Коротко про деякі злочині скоєні на минулому тижні.

Земельный «пай» на местном кладбище.Нет, все таки на чемпионате мира по идиотизму законов бюрократии наша страна реально могла бы занять если не первое, то одно из призовых мест. Потому что иногда общественность узнает о таких диких случаях, что слов просто не остается.

Взять хотя бы такой момент, как выделение людям сельскохозяйственных паев. С одной стороны все хорошо – граждане получают в собственность земельные участки, которыми могут распоряжаться по своему усмотрению. Но представьте себе такую ситуацию – человек получил земельный «пай» на части которого находиться – местное кладбище!

Рятувальники МНС знову нагадують про небезпеку перебування на льодуТак, 25-26 лютого співробітники Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області знову провели рейд за допомогою спеціального рятувального катеру на повітряній подушці «Марс-700» на водоймах обласного центру, де в зимовий період багато людей виходять на зимову рибалку.

Нагадуємо, що останні дні в області залишається стабільна плюсова температура повітря, що призводить до танення криги. При цьому громадяни не зважають на небезпеку і продовжують виходити на замерзлі водоймища.

До відома роботодавців міста. Управління праці та соціального захисту населення iнформyєВ січні поточного року набрав чинності Закон України від 12 січня 2012 року «Про професійний розвиток працівників», який визначає правові, організаційні та фінансові засади функціонування системи професійного розвитку працівників.
Управління праці та соціального захисту населення пропонує привести        свої нормативно – правові документи у відповідність із цим Законом.
За більш детальною інформацією звертатись до управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Горького, 5 каб. № 9, т. 4-22-57.
З повагою
начальник   управління                                                      Т.М.Ігнатюк

Поздравления с 23 февраля, днем защитника Отечества!Непросто быть Мужчиной в нашем веке,
Быть — лучшим, победителем, стеной,
Надёжным другом, чутким человеком,
Стратегом между миром и войной.
Быть сильным, но... покорным,
мудрым, нежным,
Богатым быть, но... денег не жалеть. 
Быть стройным, элегантным и... небрежным.
Всё знать, всё успевать и всё уметь.
                                       Мы в праздник пожелаем вам... терпенья
                                       В решениях ваших жизненных задач.
                                       Здоровья вам, любви и вдохновенья. 
                                       Успехов творческих и всяческих удач!

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події.За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події. Вжитими заходами 21 з них розкрито по  «гарячим слідам», серед яких переважаючими є крадіжки, тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, незаконне поводження зі зброєю та інші. 
Коротко про деякі злочини скоєні на минулому тижні.

Правила користування опалювальними приладамиЗвернення до мешканців області  
Шановні мешканці області!
Статистика нещасних випадків, через необережне використання приладів опалення, свідчить про низький рівень усвідомлення небезпеки і, як наслідок, легковажне ставлення окремих громадян до правил безпечного використання засобів обігріву приміщень.
Майже кожній пожежі можна запобігти. Тож зробіть усе можливе аби зберегти своє життя та майно від страхітливої сили вогню!

До уваги суб’єктів підприємницької діяльностіЗ 1 січня 2012 року набрав чинності національний класифікатор України ДК 009:2010 «Класифікація видів економічної діяльності» (далі КВЕД-2010)
З метою вжиття всіх необхідних заходів щодо забезпечення своєчасного введення в дію КВЕД-2010 державна реєстрація новостворених юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців проводиться з видами економічної діяльності виключно за КВЕД-2010, незважаючи на те, що чинність КВЕД-2005 припиняється 31.12.2012 року.
При зверненні до державного реєстратора для проведення будь-яких реєстраційних дій протягом 2012р вносити до ЄДР відомості щодо видів економічної діяльності за КВЕД-2010. Зміна видів діяльності для фізичних осіб-підприємців при наданні реєстраційної картки (Форма № 11) проводиться безоплатно.
Викладаємо для ознайомлення

Оголошення управління праці та соціального захисту: ДО УВАГИ МОЛОДИХ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!ДО УВАГИ  МОЛОДИХ  ОСІБ  З ІНВАЛІДНІСТЮ!
До управління праці та соціального захисту населення надійшли графіки набору слухачів на професійну реабілітацію до Всеукраїнського центру профреабілітації інвалідів та до Кримського республіканського закладу « Міжрегіональний центр трудової, медико – соціальної і професійної реабілітації інвалідів» на 2012 рік.
Бажаючим здобути робітничі професії, які є актуальними на ринку праці, за детальною інформацією про місцезнаходження профреабілітаційних установ, графіки навчання, порядок прийому, зарахування до навчання,  слід звертатися до управління праці та соціального захисту населення: вул.Горького, буд.5,   каб. № 3,   тел. 4-22-57

Шановні відвідвувачі сайту! адмінісітрація поздоровляє усіх представниць прекрасного полу Вітаю всіх-всіх дівчаток, дівчат, жінок і жіночок З Днем Святого Валентина,
Бажаю кохання, щасливих ночей, 
Блакитних чи карих, чи чорних очей, 
Щастя великого, щастя земного, 
Бажаю зустріти Тобі лиш одного, 
Бажаю кохати людину таку, 
Щоб радість і тугу ділила твою,
Щоб щастям повніли бокали вина, 
Щоб в вас появилась стежина она, 
                                       Щоб вела вас світом в далекі дороги, 
                                       Щоб серце не рвалось від болю й тривоги,
                                       Щоб мрії збувались і очі всміхались,
                                       І миті щасливі на все залишались...
                                       ❤ З Любов'ю адміністрація ❤

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 »