Покров Пятница 17.05.24, 13:10
Сайт
Главная » Город
 ОГОЛОШЕННЯ Шановні підприємці та суб'єкти господарювання – юридичні особи!ОГОЛОШЕННЯ Шановні  підприємці  та  суб'єкти  господарювання – юридичні  особи! 14  лютого  2012 р.  у  залі  засідань  на  2-у  поверсі  виконкому   відбудеться  обговорення  регуляторних  актів:1) проект  рішення  сесії Орджонікідзевської  міської  ради  «Про  затвердження  ставок  орендної  плати  за  користування  земельними  ділянками  на  території  Орджонікідзевської  міської  ради»  -  о  15,00 годині;2) проект  рішення  сесії Орджонікідзевської  міської  ради  «Про  встановлення  фіксованих  ставок  єдиного  податку  для  фізичних  осіб – підприємців»  -  о  16,00 годині.Запрошуємо  зацікавлених  осіб   взяти  участь  в  обговоренні   зазначених  регуляторних  актів.Міськвиконком

Увага мешканці! Небезпека, яка криється у тонкому льодіУправління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від Чорнобильської катастрофи Дніпропетровської облдержадміністрації з метою забезпечення безпеки людей у зимовий період надає деякі поради щодо дій в екстремальних умовах на зимових водоймищах.
Як вибратися з льодової пастки ? Що таке тонкий лід?Лід може бути неміцним біля стоку води (наприклад, з фабрики або заводу); Тонкий або крихкий лід буває поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості вмерзли у лід, де б’ють ключі, де швидка течія або струмок впадає в річку.

Оголошення що до створення Єдиного державного реєстру громадян  Виконком міської ради повідомляє, що з метою створення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов згідно постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2011 р. № 238, громадянам, які перебуваютьна квартирному обліку за місцем реєстрації у виконавчому комітеті Орджонікідзевської міської ради, потрібно оновити облікові дані в квартирних справах, які зберігаються у відділі обліку та розподілу житла.    Прийом громадян відбувається щовівторка за адресою: вул. Калініна, 48, кімната № 106, з 9–00 до 12–00 та з 13–00 до 17–00 год. При собі мати: паспорт, довідку про склад сім’ї та прописку (видає МКП «ЖЕО», квартальні).

Шановні Орджонікідзевці! У зв’язку з різким похолоданням та з метою соціального захисту громадян, якіне мають місця проживання та не мають коштів для існування тимчасовоза адресами:- вул. Тельмана, 13,- вул. Київська 9 (сел. Руднік),- в районі АТБ (36 м-район)цілодобово працюють пункти обігріву, де можна цим людям обігрітися та отримати гарячу їжу. Якщо Ви зустріли або знаєте таких людей, – посовітуйте їм звернутись за вказанимиадресами.Довідки за телефоном 4-23-14

В минувшие сутки в регионе милиция изъяла два самопалаКак сообщают из отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Днепропетровской области, в четверг, 19 января, в регионе милиционеры изъяли два самопала.Так, в Верхнеднепровске во время рейда на улице Попова у 52-летнего местного жителя был изъят самопал.Второй самопал был изъят в Орджоникидзе во время оперативных мероприятий в частном доме на улице Лермонтова у 43-летнего хозяина жилья.Оба самопала направлены на экспертизы в экспертно-криминалистический центр.По результата этих экспертиз будет решаться вопрос о возбуждении против задержанных граждан уголовных дел по ст. 263, ч. 1 УК Украины (незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами), что наказывается лишением свободы на срок от 2 до 5 лет, говорится в сообщении милиции.

 Орджонікідзе - вже без новорічних сюрпризів!?(ВИДЕО) Влада стурбована забезпеченням якісного та безперебійного водопостачання Орджонікідзе. Тут проживає близько 44 тисяч мешканців, їх забезпечує водою лише один водовод, який через розмив берега Каховського водосховища знаходився на межі небезпеки.За дорученням губернатора Олександра Вілкула для безперебійного та якісного водопостачання мешканців Орджонікідзе були розпочаті роботи з берегоукріплення Каховського водосховища в районі села Набережне Нікопольського району.  Було розроблено проект, з обласного бюджету виділено майже 6 мільйонів гривень.  2/3 коштів вже освоєно. Усі роботи проводяться за графіком та під контролем обласної влади. Роботи ведуться на ділянці берегової смуги протяжністю 1,2 км. Щорічно на зазначеній ділянці вода змивала до півтора метри берегу.Крім того, робочим проектом берегоукріплення Каховки передбачено будівництво буни з каменю для захисту водозабору. Можливо, тепер мешканці Орджонікідзе зможуть спати спокійно. Таких сюрпризів з водою, як її відсутність під Новий рік, більше бути не повинно. 

Два воспитанника местной школы-интерната, 11 и 14 лет, избили до смерти 73-летнюю пенсионеркуКак сообщают из отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Днепропетровской области, в Орджоникидзе два воспитанника местной школы-интерната, 11 и 14 лет, избили до смерти 73-летнюю пенсионерку.В субботу, 14 января, в Орджоникидзевский городской отдел милиции от граждан поступило сообщение о том, что в одном из частных домов по улице Курчатова, с гематомами головы и туловища, находится труп 73-летней хозяйки жилья.За совершение этого преступления были задержаны два ученика местной школы-интерната, 11 и 14 лет. Как оказалось, вечером 13 января они пришли в гости к пенсионерка для того, чтобы переночевать. Пенсионерка и раньше из жалости неоднократно позволяла детям ночевать у нее.

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА (з 30.12.2011 по 07.01.2012 р.)За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 37 заяв про злочини та події. Вжитими заходами 23 з них розкрито по „гарячим слідам” Серед розкритих 3 крадіжки, 1 факт незаконного зберігання наркотичних засобів, тяжке тілесне ушкодження та інші. Коротко про деякі злочини скоєні на минулому тижні.30 грудня о 16 годині до приймального відділення центральної міської лікарні доставлений 32-річний місцевий мешканець з колото - різаною раною черевної порожнини. Як з’ясувалось правоохоронцями, вказане ножове поранення йому наніс бувший співмешканець його жінки.

ЗВЕРНIТЬ УВАГУ! Шановнi орджонiкiдзевцi! 
 З метою безперебiйного забезпечення мicта питною водою та теплом, 11 сiчня поточного року з 00 годин розпочнуться роботи iз замiни аварійної ділянки напірного колектора насосної станції першого підйому МКП «Орджонікідзеводоканал».     Для забезпечення безперебійної роботи центральної котельні на час ремонту – з 00 годин 11 січня буде припинено подачу води на місто.  У зв’язку з цим переконливо просимо до 00 годин 11 січня поточного року зробити дводобовий запас води.
Міськвиконком

буде забезпечене якісне і безперебійне водопостачання для 44 тисяч жителів міста Орджонікідзе»Вячеслав Задорожний: «Завдяки укріпленню берега Каховського водосховища біля села Набережне Нікопольського району буде забезпечене якісне і безперебійне водопостачання для 44 тисяч жителів міста Орджонікідзе»За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів виїзну робочу нараду щодо будівництва берегоукріплення Каховського водосховища в районі села Набережне Нікопольського району. Роботи проходять у рамках регіональної програми розвитку водного господарства, ініційованої губернатором. У нараді взяли участь перший заступник Орджонікідзевського міського голови Борис Башин та голова Нікопольської райдержадміністрації Сергій Воронов«Завдяки укріпленню берега Каховського водосховища біля села Набережне Нікопольського району буде забезпечене якісне і безперебійне водопостачання для 44 тисяч жителів міста Орджонікідзе.

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 »