Покров Пятница 17.05.24, 11:14
Сайт
Главная » 2013 » Март » 21
Регіональному інформаційно-ресурсному центру «Відкрита влада» виповнилося 2 рокиРегіональному інформаційно-ресурсному центру «Відкрита влада» виповнилося 2 роки. Його робота спрямована на дебюрократизацію адміністративних послуг та підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян.  За час існування інформаційно-ресурсного центру для зручності відвідувачів систематично збільшувалася кількість та якість послуг. Зростала і кількість громадян, які звернулися сюди. 

Валовий збір зерна на Дніпропетровщині планується збільшити вдвічіВаловий збір зерна на Дніпропетровщині планується збільшити вдвічі – із 1,5 млн тонн зерна у 2012 році до 3 млн тонн у 2013 році. Для цього під цьогорічний врожай вже засіяно 671,6 тис га озимих культур. На черзі ще 1 млн 220 тис га ярового клину. Про це повідомив в.о. директора департаменту агропромислового комплексу і розвитку сільських територій Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Удовицький на прес-конференції.

У рамках проекту «Діалог з країною» Дніпропетровська облдержадміністрація розглянула та дала відповідь на 389 звернень громадянМинулого місяця за участі Президента Віктора Федоровича Януковича відбувся всеукраїнський телевізійний проект «Діалог з країною». В рамках проекту на розгляд до Дніпропетровської облдержадміністрації надійшло 389 звернень. Жодне з них не залишили без уваги – за завданням губернатора Дмитра Колєснікова кожне звернення уважно опрацювали та дали відповідь. Всі проблемні питання знаходилися під контролем обласної влади та були вирішені у найкоротші строки. Також  заявникам були надані вичерпні консультації та довідкова інформація