Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Март » 29
Для дітей-слухачів віртуальної аерокосмічної школи Дніпропетровщини будуть організовані екскурсії на «Південмаш» та «Сухий космодром»Для дітей-слухачів віртуальної аерокосмічної школи Дніпропетровщини  будуть організовані екскурсії на «Південмаш» та «Сухий космодром». Таке завдання губернатор Дмитро Колєсніков поставив департаменту освіти і науки облдержадміністрації під час візиту до центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.

З початку 2013 року більше 100 тисяч учнів шкіл Дніпропетровщини взяли участь у позашкільних творчих заходахУ рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» з початку 2013 року для учнів Дніпропетровщини проведено більше 350 масових заходів – конфекцій, семінарів, фестивалів, з’їздів тощо. У них взяли участь більше 100 тисяч учнів шкіл регіону. Про це повідомив губернатор Дмитро Колєсніков під час візиту до Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.

За 2010-2013 роки на Дніпропетровщині майже у 10 разів скорочено кількість працівників, яким заборгували заробітну платуЗа 2010-2013 роки на Дніпропетровщині майже у 10 разів скорочено кількість працівників, яким заборгували заробітну плату - з 14,6 до 1, 5 тис осіб. А кількість підприємств-боржників скоротилася з 228 до 32. Про це повідомив губернатор Дмитро Колєсніков під час засідання колегії облдержадміністрації

Дмитро Колєсніков: «У 2013 році на ключові об’єкти Дніпропетровщини Кабміном передбачено понад 1 млрд гривень»У 2013 році на реалізацію ключових для Дніпропетровщини проектів Кабмін України передбачив 1 млрд 258 млн 310 тис гривень. Це стосується таких об’єктів, як Південний обхід Дніпропетровська, неонатальний блок Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, радіологічний корпус Дніпропетровського клінічного онкологічного центру

Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині 95% дозвільних документів видається достроково»Адміністративні послуги жителі області отримують через дозвільні та інформаційно-ресурсні центри, які створені у всіх містах та районах Дніпропетровщини. В тому числі й через інформаційно-ресурсний центр «Відкрита влада» при облдержадміністрації. Діє 35 дозвільних центрів у всіх містах та районах області, через які за принципом «єдиного вікна» підприємцям видається дозвільна документація. Це забезпечує своєчасне надання дозвільних документів, яке наразі у 95% випадків відбувається достроково.

«Регіональний віртуальний офіс» – це єдине повне джерело інформації про адміністративні послуги та дозвільні документиВідтепер інформацію про всі дозвільні послуги можна отримати в режимі он-лайн, а також через «особистий електронний кабінет» слідкувати за розглядом та оформленням дозвільних документів. Згодом до системи буде включений і перелік адміністративних послуг. Все це поєднує «Регіональний віртуальний офіс». На єдиному порталі (www.e-services.dp.gov.ua) зібрано послуги низки відомств від МНС до СЕС. 

Наталія Королевська: Наше завдання - реалізувати право кожної дитини на родинуДніпропетровський досвід забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сімейними формами виховання після реалізації пілотного проекту буде поширено на всю країну. Про це заявила Міністр соціальної політики України Наталія Королевськапід час робочого візиту до  Дніпропетровська.

Якісні послуги фахівця соціальної роботи можуть допомогти сім'ї з дитиною подолати життєві складнощі - Уповноважений Президента з прав дитинОдне з ключових завдань, поставлених Президентом України, - це якісні, доступні і результативні соціальні послуги для сім'ї з дітьми. Тільки якісні послуги фахівця соціальної роботи можуть допомогти сім'ї з дитиною подолати життєві складнощі, вберегти сім'ю від соціальних ризиків, зберегти для дитини батьків.

Юрій Павленко: Реформа системи опіки і піклування над дітьми та захисту прав дітей-сиріт є однією з найуспішніших за останнє десятиліттяРеформа системи опіки і піклування над дітьми, забезпечення права дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування на виховання у сім'ї є однією з найуспішніших та результативних реформ, які відбулися в країні за останні десять років. Про це заявив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко під час відкриття дитячого будинку сімейного типу у Дніпропетровську