Покров Пятница 17.05.24, 13:34
Сайт
Главная » 2013 » Август » 01
Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєЗа 6 місяці звітного року бізнес Нікопольщини поповнив казну на 343,4 млн.грн.
Про це повідомила в.о. начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька. За її словами за січень - червень 2013 року податківці Нікопольщини спрямували до бюджетів всіх рівнів 343,4 млн.грн., збільшивши загальні збори порівняно з січнем - червнем 2012 року на 4,8%

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєШановні платники податків
надавайте звітність в електронному вигляді!
Подання звітності, особливо квартального податкового періоду, засобами телекомунікаційного зв’язку, зокрема, звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в електронному вигляд, має низку переваг, а саме:
економія робочого часу платників податків, а також їхніх коштів на придбання бланків звітних документів

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєПодорожні листи як первинні документи
Мінінфраструктури України повідомлено, що списання фактично витраченого пального і мастильних матеріалів для транспортних засобів ведеться на підставі подорожніх листів згідно з фактичною вартістю витраченого пального і мастильних матеріалів.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєПорядок сплати земельного податку фізичними особами
Фізичні особи, які набули право власності на земельну ділянку протягом року, земельний податок сплачують з місяця виникнення такого права.
Нарахування громадянам сум податку здійснюється територіальними органами Міндоходів, які до 1 липня поточного року видають платникові податкове повідомлення-рішення про внесення податку.