Покров Среда 15.05.24, 03:23
Сайт
Главная » Архив материалов
Статистика постраждалих від вибухів в Дніпропетровську станом на 9.30, 30 квітня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:30 30 квітня на стаціонарному лікуванні перебувають 14 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 5 підлітків. Стан потерпілих: 8 – з травмами легкої тяжкості, 5 – середньої, 1 – у важкому стані. 

Олександр Вілкул: «Ми гарантуємо виплату винагороди в 2 мільйони гривень за інформацію, що допоможе розкрити злочин» Олександр Вілкул: «Ми гарантуємо виплату винагороди в 2 мільйони гривень за інформацію, що допоможе розкрити злочин з організації вибухів, які сталися в Дніпропетровську 27 квітня 2012 року» 

Дніпропетровська облдержадміністрація та Дніпропетровська облрада гарантує виплату в розмірі 2 млн грн за інформацію, що буде сприяти розкриттю злочинів, пов’язаних з організацією 4 вибухів, що сталися в Дніпропетровську 27 квітня 2012 року. У разі наявності інформації прохання звертатися за телефонами гарячої лінії (056) 718 13 64, (056) 718 14 64. Анонімність гарантуємо.
Як повідомлялося раніше, 27 квітня 2012 року в Дніпропетровську вздовж проспекту Карла Маркса сталося 4 вибухи. За фактом вибухів Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу за ч.2 ст.258 Кримінального кодексу України («Терористичний акт»). За доручення Президента України Віктора Януковича було створено Координаційний штаб, який очолив Генеральний прокурор України Віктор Пшонка і до складу якого увійшли голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова Служби безпеки України Ігор Калінін, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, керівники правоохоронних органів Дніпропетровської області.

За допомогу в розкритті вибухів у Дніпропетровську буде виплачено винагороду у розмірі 2 млн грнЗа інформацію, яка допоможе в розкритті злочинів у Дніпропетровську, буде виплачено винагороду в розмірі 2 млн грн. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Дніпропетровську після засідання координаційного штабу, створеного за дорученням Глави держави для розслідування вибухів 27 квітня.
«Як повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та голова обласної ради Євген Удод, місцева влада ухвалила рішення про винагороду у 2 мільйони гривень за інформацію, яка буде надана і допоможе слідству в розкритті злочину», - сказав Віктор Янукович.
«Ми добре розуміємо, що зобов’язані знайти злочинців у якомога коротші терміни, і вони повинні бути покарані», - додав Президент. За його словами, оперативна група, до якої залучені кращі фахівці, забезпечена всім необхідним для роботи.
Глава держави зазначив, що слідство просунулося в розслідуванні справи. «Версії, які є і раніше відпрацьовувалися - залишаються, але їх кількість уже набагато менша... Сьогодні є вже напрямки, на яких слідство просунулося достатньо активно», - резюмував Президент.


Віктор Янукович: «У Дніпропетровську працюють кращі слідчі не лише з України»Над розслідуванням вибухів у Дніпропетровську скоординовано працюють кращі слідчі не лише України, а й держав-сусідів. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час відвідання Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, спілкуючись із постраждалими 27 квітня людьми.
«Йде скоординована робота. Як тільки у нас буде ясність - ця інформація стане публічною», - сказав Глава держави. Віктор Янукович наголосив: важливо, щоб політики не робили собі піар на біді людей.
«Важливо об’єднати сили в цій складній ситуації, зробити все, щоб подібне ніколи не повторилося. Це головне», - підкреслив Президент.

Віктор Янукович, Раїса Багатирьова та губернатор Олександр Вілкул відвідали дітей, постраждалих від вибухів у ДніпропетровськуПрезидент України Віктор Янукович, Віце-прем’єр-міністр – Міністр охорони здоров’я Раїса Багатирьова та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відвідали дітей, постраждалих внаслідок вибухів у Дніпропетровську. Глава держави поспілкувався з дітьми, які постраждали внаслідок вибухів у Дніпропетровську 27 квітня.
Головний лікар закладу Олександр Хитрик поінформував Віктора Януковича та Олександра Вілкула про стан здоров’я дітей. За словами медика, стан пацієнтів є стабільним, вони забезпечені всією необхідною допомогою, ліками тощо.
У розмові з дітьми Віктор Янукович сказав - розслідуванням вчорашніх вибухів займаються кращі фахівці країни. Президент запевнив, що компетентні органи докладуть усіх зусиль, щоб якнайшвидше розібратися в ситуації та знайти винних. «Не допустити подібного в перспективі – це наше головне завдання сьогодні», - підкреслив він, додавши, що для слідства також важливо з'ясувати причини цих злочинів, адже, можливо, йдеться про спробу дестабілізувати ситуацію у країні.
Президент побажав дітям якнайшвидшого одужання. Він також подарував дітям фрукти і солодощі.


Президент наголошує на важливості скоординованої роботи правоохоронців під час розслідування вибухів у ДніпропетровськуУ Дніпропетровську під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося засідання координаційного штабу, створеного за дорученням Глави держави для оперативного та всебічного розслідування вибухів 27 квітня.
«Необхідно зробити все, щоб ми знайшли злочинців, встановили мотиви скоєння злочину і його мету», - наголосив Президент на початку засідання.
Ще одним важливим завданням Глава держави назвав забезпечення громадського порядку та особистої безпеки громадян, надання допомоги постраждалим внаслідок вибухів та забезпечення їх якісного лікування.
В.Янукович звернув окрему увагу на важливість злагодженої та скоординованої роботи правоохоронців під час розслідування.

Орджоникидзевский ГОК снова посетила прокуратура. Предприятию снова грозит остановка?Ощущение неприятного «Дежавю» появилось у орджоникидзевцев, которые проходили в пятницу 27 апреля возле зданий управления Орджоникидзевского горно-обогатительного комбината. Возле здания и в самом здании стояли крепкие ребята в камуфляжной форме с красноречивой надписью «Беркут». 
Позже выяснилось, что примерно в 12 часов дня в здания вошли сотрудники областной прокуратуры в сопровождении сотрудников милицейских спецподразделений.
Из зданий никого не выпускали (некоторые люди, с которыми нам удалось пообщаться, говорили, что входные двери были скованы наручниками, и в здания управления комбината войти было просто невозможно).

На Дніпропетровщину прибув Президент України Віктор ЯнуковичТакож до Дніпропетровська прибули секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Клюєв та Віце-прем'єр-міністр України, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова.
В аеропорту Главу держави зустрічали Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, Голова Служби безпеки України Ігор Калінін, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, начальник управління СБУ в Дніпропетровській області Володимир Верхогляд, начальник головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко.
Глава держави відвідає обласну дитячу клінічну лікарню та обласну клінічну лікарню ім.Мечнікова, де наразі перебувають на лікуванні потерпілі унаслідок вибухів, що відбулися в Дніпропетровську вчора 27 квітня. 
Після цього Президент Віктор Янукович проведе засідання Координаційного штабу з розслідування вибухів. 


На Дніпропетровщині презентовано перший регіональний сайт, на якому розміщена інформація про дітей-сирітНа Дніпропетровщині презентовано перший регіональний інформаційний сайт www.media.deti.dp.ua, що сприяє влаштуванню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сімейні форми виховання. Сайт створено Дніпропетровською обласною благодійною організацією «Сяйво веселки» у рамках реалізації спільного проекту «Родина для дитини» Дніпропетровської облдержадміністрації та благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». На сайті розміщена інформація, фото- та відеоматеріали про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також на сайті представлена корисна інформація для потенційних прийомних батьків. У презентації взяли участь заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Марія Пустова, керівник програм і проектів благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Дар'я Касьянова, начальник служби у справах дітей Дніпропетровської облдержадміністрації Ніна Тутова, голова правління Дніпропетровської обласної благодійної організації «Сяйво веселки» Андрій Пінчук.

« 1 2 ... 265 266 267 268 269 ... 339 340 »