Покров Среда 15.05.24, 09:05
Сайт
Главная » Архив материалов
Прем’єр-міністр України Микола Азаров вручив криворізькій амбулаторії нове обладнання для дослідження крові Микола Азаров разом з губернатором Дніпропетровської області Олександром Вілкулом відвідали амбулаторію №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги №4 у м. Кривий Ріг.   
Під час робочої поїздки на Дніпропетровщину прем’єр-міністр України Микола Азаров ознайомився з роботою амбулаторії загальної практики сімейної медицини №5, яка є структурним підрозділом Центру первинної медико-санітарної допомоги №4 м. Кривий Ріг.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Олександр Вілкул поклпоклали квіти до монумента «Перемога» у Кривому РозіУ рамках святкування 67-ї річниці Дня Перемоги Прем'єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Олександр Вілкул поклали квіти до монумента «Перемога» – пам'ятника воїнам 3-го Українського фронту, які визволили Кривий Ріг від німецько-фашистських загарбників 22 лютого 1944 року. У рамках свого робочого візиту Глава Уряду ознайомилися з експозицію знахідок часів Великої Вітчизняної війни та поспілкувалися з членами історико-пошукової організації «Пошук Дніпро».

Прем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул запалили свічки у Свято-Георгіївській дзвіниці Прем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відвідали Пам’ятну Свято-Георгієвську дзвіницю у кривому Розі, збудовану на честь загиблих воїнів у роки Великої Вітчизняної війни. Микола Азаров та Олександр Вілкул запалили свічки в пам'ять про загиблих під час війни. 


На Дніпропетровщину з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Микола Азаров На Дніпропетровщину в місто Кривий Ріг з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Микола Азаров. В аеропорту його зустрічали губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, керівництво правоохоронних органів Дніпропетровської області. 
У рамках свого візиту Микола Азаров відвідає Пам’ятну дзвіницю на честь воїнів, загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, де разом з губернатором Дніпропетровщини Олександром Вілкулом запалить свічку в пам'ять про полеглих під час війни.

Олександр Вілкул доручив розібратися з необґрунтованим підвищенням тарифів на послуги таксі в Дніпропетровську Олександр Вілкул доручив Головтрансінспекції та Дніпропетровському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України вивчити ситуацію щодо необґрунтованого підвищення тарифів на послуги таксі в Дніпропетровську із 27 квітня та застосувати до порушників передбачені законодавством міри покарання.
«Усі факти необґрунтованого підвищення тарифів на проїзд у таксі мають бути вивчені, і відповідні контролюючі органи мають відреагувати на них. Трагічні події, що відбулись у Дніпропетровську, не повинні стати підґрунтям для спекуляцій. Наразі ситуація в місті стабільна та спокійна. Ми контролюємо громадську безпеку та продовжуємо забезпечувати лікування постраждалих», – сказав губернатор Олександр Вілкул.
Нагадаємо, 27 квітня у Дніпропетровську сталося 4 вибухи, під час яких постраждала 31 особа.


За завданням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині буде проведена заміна бетонних урн на легкі металевіГубернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул провів нараду з начальником головного управління ЖКГ облдержадміністрації Андрієм Білоусовим, на якому був присутній і мер Дніпропетровська Іван Куліченко. Губернатор поставив завдання підготувати Програму із заміни бетонних урн на легкі металеві за зразком європейських столиць.
Нагадаємо, що 27 квітня 2012 року в результаті чотирьох вибухів зарядів, розміщених в бетонних урнах в центральній частині Дніпропетровська, постраждала 31 людина.
На сьогодні із місць масового скупчення людей (парків, скверів, ринків) в центральній частині Дніпропетровська прибрано 545 урн і контейнерів для сміття.


Олександр Вілкул поставив завдання до 10 травня 2012 року розробити Регіональну програму з установлення камер відеоспостереження Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул поставив завдання до 10 травня 2012 року розробити Регіональну програму з установлення камер відеоспостереження у місцях масового перебування людей міст і районів області. 
Перш за все, такі камери будуть установлені на центральних вулицях, парках, скверах і ринках у місті Дніпропетровську. При розробці Програми буде враховано передовий закордонний досвід. Зокрема, крім камер відеоспостереження буде запроваджене спеціальне програмне забезпечення «Інспектор-трафік» на в'їздах в обласний центр. Така система дозволить в автоматичному режимі ідентифікувати автотранспорт.
Надалі цей досвід буде поширений у всіх містах, а згодом і районах області.


Олександр Вілкул: «Сьогодні постраждалі від терактів отримають матеріальну допомогу»Згідно з дорученням Президента України Віктора Януковича Кабінет Міністрів України виділив 1,5 млн грн для надання матеріальної допомоги постраждалим. 28 квітня губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул видав розпорядження, яким врегульовані організаційні заходи здійснення виплат, а саме:
• складені списки постраждалих з віднесенням до категорій залежно від тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень;
• визначено розмір допомоги постраждалим, в залежності від тяжкості отриманих тілесних ушкоджень:
- із важкими тілесними ушкодженнями, які призвели до втрати органів (ліва рука) – 360 тис грн (200 тис грн матеріальної допомоги та 160 тис грн на придбання протеза) – 1 особа,

Олександр Вілкул привітав з днем народження постраждалу від вибуху 77-річну Раїсу ГрозьГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул прибув до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, аби особисто привітати із днем народження постраждалу унаслідок вибухів у Дніпропетровську 27 квітня 2012 року 77-річну Раїсу Грозь. Наразі жінка перебуває на стаціонарному лікуванні у відділенні інтенсивної терапії політравми.  
Олександр Вілкул подарував пацієнтці квіти, висловив свою підтримку та побажав швидкого одужання. «Зі свого боку ми зробимо усе можливе, щоб кожен потерпілий від вибухів отримав якісну медичну та психологічну допомогу і якнайшвидше міг повернутися до повноцінного життя», - сказав Олександр Вілкул. 

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 2 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 2 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 14 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 5 підлітків. Стан потерпілих: 1 – у важкому стані, 3 – середньої тяжкості, 10 – задовільний стан. 

« 1 2 ... 264 265 266 267 268 ... 339 340 »