Покров Понедельник 29.04.24, 17:44
Сайт
Главная » Архив материалов
Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 9 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 9 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 8 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 6 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ), 1 – у лікарні швидкої допомоги    (м. Дніпропетровськ).
Стан потерпілих: 1 – у важкому стані, 7 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.


Олександр Вілкул: «Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю про тих, хто не повернувся з війни»П’ять лип на алеї Воїнської Слави на знак вічної пам’яті про героїв-визволителів від німецько-фашистських загарбників посадили голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова облради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, голова ради Дніпропетровської обласної організації ветеранів України Станіслав Шевченко та голова ради Дніпропетровської міської організації ветеранів України Анатолій Клешня. У рамках святкування 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні керівництво області та міста, обласної та міської організацій ветеранів війни та праці України поклали квіти до Монументу Слави. 

Олександр Вілкул привітав ветеранів, які знаходяться на лікуванні у Дніпропетровському обласному госпіталі для інвалідів війни.На Дніпропетровщині проживає 139 тис ветеранів, з них більше 8 тис – інваліди. Обласна влада приділяє особливу увагу належному рівню медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни. 
«Створюючи належні умови для лікування ветеранів, ми виконуємо свій синівський обов’язок. Цього року в медичних закладах Дніпропетровської області видатки на харчування та медикаменти для ветеранів зросли більше ніж утричі – з 9,6 млн грн до 30,3 млн грн, а фінансування одного ліжко-дня становить 75 грн. Крім того, для забезпечення необхідної якості лікування розширюється мережа медичної допомоги для ветеранів», - сказав губернатор Олександр Вілкул.
У 2012 році в медичних закладах області видатки на харчування та медикаменти для ветеранів зросли більше ніж утричі – з 9,6 млн грн до 30,3 млн грн (на медикаменти - з 5,2 млн грн до 15,9 млн грн, на харчування – з 4,4 млн грн до 14,3 млн грн). Фінансування одного ліжко-дня у лікувальних закладах Дніпропетровщини для ветеранів становить 75 грн (40 грн на медикаменти та 35 грн на харчування).

Олександр Вілкул: «Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги»Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул взяв участь в урочистому мітингу в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу. Мітинг розпочався о 4 годині ранку – в цей час урочистою ходою колонна представників влади, трудових колективів Кривого Рогу, громадських організацій, ветеранів Великої Вітчизняної війни розпочала рух вулицями району до пам’ятника загиблим воїнам у парку Південного ГОКу. Тут, на головній площі району, відбувся урочистий мітинг. 
Присутні поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. А на честь свята пролунав Святковий феєрверк «Салют Перемоги!».

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 8 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 8 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 9 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 7 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6, 1 – у лікарні швидкої допомоги.
Стан потерпілих: 1 – у важкому стані, 8 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.


За дорученням Олександра Вілкула, Іван Ступак у рамках святкування Дня Перемоги відвідав Героя Радянського Союзу Олексія Колеснікова За дорученням Олександра Вілкула його заступник Іван Ступак у рамках святкування Дня Перемоги відвідав Героя Радянського Союзу Олексія Колеснікова. Від імені Президента України Віктора Федоровича Януковича та губернатора Олександра Вілкула Іван Ступак привітав ветерана з Днем Перемоги та вручив герою сертифікат на 50 тис грн. Кошти виділені з обласного бюджету.
«9 травня – це свята дата, яку завжди пам’ятатиме та шануватиме наш народ.  Чітка вимога губернатора Олександра Вілкула до кожного керівника в регіоні – першочергово вирішувати питання ветеранів.  Ми пишаємося героями, що здобули Перемогу в окопах, в тилу, в підпіллі, рівняємось на вас та працюємо, аби бути гідними Вашого подвигу»,- сказав Іван Ступак, звертаючись до Олексія Васильовича.

Микола Солошенко та Марія Пустова відвідали у Новомосковську двох ветеранів війниУ рамках святкування 67-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні народний депутат України від Партії Регіонів Микола Солошенко та заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова відвідали у Новомосковську двох ветеранів війни: Героя Радянського Союзу Миколу Тимофійовича Невпрягу та кавалера 4-х медалей «За відвагу» Івана Івановича Сиворакшу. Від імені Президента України Віктора Федоровича Януковича та Голови облдержадміністрації Олександра Вілкула вони привітали ветеранів з Днем Перемоги та вручили сертифікати на 50 тис грн. Кошти виділені з обласного бюджету.

Олександр Вілкул: «Ми повинні жити й працювати так, аби бути гідними великого подвигу ветеранів Великої Вітчизняної війни» Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни з 9 Травня на урочистому концерті, присвяченому 67-їй річниці Дня Перемоги. На концерт, що відбувся в Дніпропетровському театрі опери та балету, були запрошені більше 400 ветеранів з усіх міст та районів області. Зокрема, Кавалер Ордена Слави, учасники Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій, інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної праці, діти війни. Ветеранів привітали також голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко. 

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровську розпочався капітальний ремонт вулиці Набережна Заводська»Останній раз капітальний ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій Дніпропетровська – вулиці Набережна Заводська проводився на початку 1990-х років. Завдяки реалізації губернаторської програми з ремонту та будівництва доріг області цей міський напрямок отримає сучасну дорогу з новим асфальтобетонним покриттям. 
У нараді взяли участь міський голова Іван Куліченко, голова постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко, представники підрядних будівельних організацій. 

Більше 500 підприємств сфери побутового обслуговування до Дня Перемоги надають знижки до 50 % для ветеранів Великої Вітчизняної війниДо 10 травня ветерани можуть скористатися знижками, які надають підприємства побутового обслуговування у містах і районах Дніпропетровської області. Знижки ветеранам надають 519 перукарень та майстерень регіону, з них 167 підприємств розташовані у сільській місцевості.

« 1 2 ... 262 263 264 265 266 ... 339 340 »