Покров Среда 24.04.24, 13:01
Сайт
Главная » Архив материалов
О.Вілкул: «На Дніпропетровщині в 2011 році у впровадження енергозберігаючих технологій вкладено коштів у 8 разів більшеПро це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, яке пройшло у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області.
«До свого 80-річчя Дніпропетровська область підходить ще з одним вагомим результатом – підвищенням енергоефективності регіональної економіки. Впровадження енергозберігаючих технологій – це один із необхідних елементів підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки і регіону в цілому. Тож на Дніпропетровщині в 2011 році в рамках Регіональної програми підвищення енергоефективності у впровадження енергозберігаючих технологій вкладено 1,7 млрд грн. Це у 8 разів більше, ніж у 2010 році.

Олександр Вілкул відкрив новий газопровід у селі Широке Верхньодніпровського районуГубернатор запалив символічний вогник у домівці фермерів Олександра та Олександри Триниток з села Широке Верхньодніпровського району. Цього дня «блакитне паливо» надійшло до 108 домівок села.
Відкриття газопроводу в селі Широке завершило газифікацію території Верхівцевської міської ради, до складу якої входять місто Верхівцеве, селище Соколівка та село Широке. 
«На передодні святкування 80-річчя Дніпропетровської області ми відкриваємо об’єкти, які розвивають регіон та покращують якість життя нашого населення. Створення належних умов у сільській місцевості – це важливий елемент розвитку агропромислового сектору, у тому числі, це додаткові можливості для молодих спеціалістів, аби вони поверталися та працювали на благо свого рідного села та регіону», – сказав Олександр Вілкул.

О.Вілкул: «За підсумками 2011 року трубні підприємства Дніпропетровщини наростили виробництво на 17,3%За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула радник голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв привітав працівників об’єднання «Укртрубопром» з 20-річчям об’єднання.
 «За підсумками 2011 року трубні підприємства Дніпропетровщини наростили виробництво продукції на 17,3% у порівнянні з  2010 роком. Важливим елементом розвитку промисловості на Дніпропетровщині є  впровадження екологічних стандартів, які реалізуються у рамках Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини. Підвищення темпів виробництва дозволяє забезпечити працівників підприємств стабільною заробітною платою та наповнювати державний бюджет», – сказав Олександр Вілкул. 

Президент заслухав доповідь голови Дніпропетровської ОДА про результати роботи у 2011 роціПрезидент України Віктор Янукович заслухав доповідь голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Вілкула про минулорічні результати роботи та поставив низку завдань на поточний рік. Про це після зустрічі повідомив О.Вілкул. «З Главою держави ми обговорили результати нашої роботи за 2011 рік, у тому числі у соціальній та гуманітарній сферах, економіці, а також плани на  2012 рік», - сказав він.
Щодо завдань на поточний рік, голова Дніпропетровської ОДА зазначив: Президент звернув увагу на питання розвитку регіону, покращення інвестиційного клімату. «Глава держави поставив завдання з реалізації інфраструктурних об’єктів… Також низка серйозних завдань у сфері економіки – залучення інвестицій, зростання виробництва, заробітних плат та соціальних гарантій», - сказав Олександр Вілкул. 

Олександр Вілкул привітав колектив Південмашу з успішним пуском європейської ракети-носія «Вега»13 лютого з космодрому Куру, що знаходиться у Французькій Гвіані, проведено перший пуск нової європейської ракети-носія «Вега». На верхньому ступені ракети-носія встановлено маршовий двигун, розроблений КБ «Південне» та виготовлений ВО «Південмаш».
Двигун успішно відпрацював за заданою циклограмою, ракета повністю виконала програму польоту - на розрахункові орбіти виведено дев’ять супутників - два італійських LARES и ALMASat-1 та сім мікросупутників CubeSat (США).
«Завдяки професіоналізму працівників виробничого об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова» та конструкторського бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля Дніпропетровщина не тільки підтвердила своє звання космічної столиці України, а й продемонструвала високий рівень науково-технічних розробок, а також конкурентоспроможність на міжнародному космічному ринку. Бажаю колективам підприємств натхнення та нових досягнень у розвитку космічних технологій, що і надалі примножуватимуть славу Дніпропетровщини та України, як космічної держави», - сказав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул.

У Дніпропетровську пройшла обласна конференція на тему: «Дніпропетровщина - багатонаціональна»За підтримки губернатора Олександра Вілкула на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти пройшла обласна конференція на тему: «Дніпропетровщина - багатонаціональна». Захід проходив у рамках святкування 80-річчя області.
У конференції взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Ковальова, декан Національної Металургійної академії України Сулейман Рахманов, президент обласної громадської організації «Інститут Україніки» Олексій Лазько, президент обласної громадської організації «Конгрес Азербайджанців України в Дніпропетровській області» Ельза Бекірова.

У Дніпропетровську пройшов навчальний семінар для координаторівУ Дніпропетровську пройшов навчальний семінар для координаторів та тренерів-викладачів щодо створення інтелектуальних клубів «Що? Де? Коли?» у містах та районах області
За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова відкрила обласний семінар з питань реалізації губернаторського проекту «Розвиток інтелектуального руху Дніпропетровщини». На семінарі кваліфіковані спеціалісти провели навчання для координаторів та тренерів-викладачів з міст та районів області щодо створення інтелектуальних клубів «Що? Де? Коли?» та організації інтелектуальних ігор, змагань і тренувань. 

На Дніпропетровщині вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак взяв участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника воїнам-афганцям «Вибух пам’яті» та мітингу вшанування пам’яті загиблих учасників бойових дій на території інших держав з нагоди Дня пам'яті воїнів-інтернаціоналістів. Цього року відзначається 22-га річниця виводу військ з Афганістану.
«У цей день ми висловлюємо слова глибокої поваги всім, хто брав участь у локальних війнах та регулюванні військових конфліктів.

Оголошення управління праці та соціального захисту: ДО УВАГИ МОЛОДИХ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!ДО УВАГИ  МОЛОДИХ  ОСІБ  З ІНВАЛІДНІСТЮ!
До управління праці та соціального захисту населення надійшли графіки набору слухачів на професійну реабілітацію до Всеукраїнського центру профреабілітації інвалідів та до Кримського республіканського закладу « Міжрегіональний центр трудової, медико – соціальної і професійної реабілітації інвалідів» на 2012 рік.
Бажаючим здобути робітничі професії, які є актуальними на ринку праці, за детальною інформацією про місцезнаходження профреабілітаційних установ, графіки навчання, порядок прийому, зарахування до навчання,  слід звертатися до управління праці та соціального захисту населення: вул.Горького, буд.5,   каб. № 3,   тел. 4-22-57

Дорогі земляки! Щиро вітаю вас з Днем закоханих! День 14 лютого давно став одним з найулюбленіших і найромантичніших свят. 
  Закохана людина здатна здійснювати найяскравіші вчинки, втілювати в життя найсміливіші ідеї та нести радість людям. 
Усім закоханим бажаю на довгі роки зберігати світле почуття любові, кожен день насолоджуватися ним. А тим, хто ще не пізнав це почуття, бажаю якомога швидше знайти його. Впевнений, кохання вже поруч із вами – лише відкрийте йому своє серце. 
 Кохайте і будьте коханими. Добра вам, взаєморозуміння, домашнього затишку, щастя.

« 1 2 ... 295 296 297 298 299 ... 339 340 »