Покров Понедельник 06.05.24, 12:53
Сайт
Главная » Архив материалов
Оголошується конкурс для журналістів: «Чиста енергія – вибір майбутнього»На виконання заходів спільного проекту Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровської обласної ради, та Фонду Східна Європа "Чиста енергія – партнерство для майбутнього Дніпропетровщини", що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, Посольства Швейцарії в Україні та компанії ДТЕК, оголошується конкурс для журналісток / журналістів «Чиста енергія – вибір майбутнього». «Державно-приватне партнерство, допомога міжнародних організацій та фондів є важливим елементом вирішення питаннь енергозбереження. На Дніпропетровщині діє Програма підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів у Дніпропетровській області на 2010 – 2015 роки.

Автомобільні та комунальні служби Дніпропетровщини мають підсилити роботу під час погіршення погодних умовПро це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час селекторної наради з головами міст та райдержадміністрації. За вихідні на дорогах області сталося 8 заторів, дорожні служби та підрозділи МНС визволили 71 автомобіль з снігових заносів. За даними метеослужб Дніпропетровська область перебуває у зоні стику різних повітряних мас, що може призвести до погіршення погодних умов.«Вимагаю від керівників територій забезпечити належну роботу чергових комунальних служб та спеціалізованих дорожніх служб, служби автомобільних доріг та підрозділів ДП «Дніпропетровський облавтодор» тримати у постійній готовності техніку комунальних та спеціальних дорожніх служб.

В минувшие сутки в регионе милиция изъяла два самопалаКак сообщают из отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Днепропетровской области, в четверг, 19 января, в регионе милиционеры изъяли два самопала.Так, в Верхнеднепровске во время рейда на улице Попова у 52-летнего местного жителя был изъят самопал.Второй самопал был изъят в Орджоникидзе во время оперативных мероприятий в частном доме на улице Лермонтова у 43-летнего хозяина жилья.Оба самопала направлены на экспертизы в экспертно-криминалистический центр.По результата этих экспертиз будет решаться вопрос о возбуждении против задержанных граждан уголовных дел по ст. 263, ч. 1 УК Украины (незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами), что наказывается лишением свободы на срок от 2 до 5 лет, говорится в сообщении милиции.

Вячеслав Задорожний: «У зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогУ зв’язку з погіршенням погодних умов усім керівникам міст і районів необхідно посилити контроль за ситуацією на дорогах. Про це заявив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час селекторної наради, яка пройшла за дорученням губернатора Олександра Вілкула. У нараді взяли участь мери міст, голови районів, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та служб, які відповідають за ситуацію на дорогах. «Через складні погодні умови, що склалися в області, губернатор Олександр Вілкул доручив вжити дієвих заходів щодо забезпечення сталої роботи комунальних та спеціалізованих дорожних служб, безперешкодної роботи медичних закладів, закладів освіти, дитячих садків та об’єктів інфраструктури», – сказав Вячеслав Задорожний.

Микола Азаров: «У нас великі плани щодо розвитку регіону з Олександром Вілкулом»Прем'єр-міністр України Микола Азаров зазначив, що з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом на 2012 рік є багато планів, які стосуються розвитку регіону. Про це він повідомивпід час прес-конференції, присвяченої підсумкам 2011 року та планам на 2012 рік. «У Дніпропетровську здана в експлуатацію перша черга об'їзної дороги. Дуже приємно, що в кожній області щось, але зроблено, в ряді випадків – великі обсяги, в ряді - поменше. Ми рухаємося в правильному напрямку, незважаючи на те, що нам зараз дуже важко. Я знаю, що Дніпропетровську потрібно багато зробити. У нас великі плани по розвитку регіону з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом цьогоріч. Ми дивимося на перспективу. Ми вперше переходимо на середньострокове планування бюджету та закладаємо фінансування відразу на кілька років, щоб могли реалізовувати такі серйозні і важливі проекти», - сказав Прем'єр-міністр.

За дорученням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині пройшли урочисті збори з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниЗа дорученням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині відбулись урочисті збори з нагоди Дня Соборності і Свободи України. У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний, голова обласної ради Євген Удод, заступники голови та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, науковці, представники Громадської ради при облдержадміністрації та громадськість. Від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула Вячеслав Задорожний привітав присутніх із Днем Соборності і Свободи України. «Завдяки Указу Президента України Віктора Януковичадень 22 січня набув особливого сенсу та отримав свою історичну місію – свято єдності у боротьбі за свободу України.

 Микола Азаров: «Метро в Дніпропетровську буде будуватися, і всі необхідні гроші для цього ми обов'язково знайдемо» Метро в Дніпропетровську буде будуватися. Усі необхідні кошти для цього будуть. Про це на прес-конференції, присвяченій підсумкам 2011 року та планам на 2012 рік, заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров. «Дуже приємно, що в кожній області щось, але зроблено, в ряді випадків великі обсяги, в ряді – поменше. Ми рухаємося в правильному напрямку, незважаючи на те, що нам зараз дуже важко. Зараз будується метро і в Києві, і в Харкові, і в Дніпропетровську. Цей процес проходить досить важко, грошей, як завжди, не вистачає. Але якщо ми за щось беремося, можете дніпропетровцям передати, метро в Дніпропетровську буде будуватися.

 Для підвищення якості роботи дозвільних центрів на Дніпропетровщині впроваджуються новітні технології За дорученням губернатора Олександра Вілкула 18 січня у приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації пройшов семінар щодо організації електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між місцевими дозвільними центрами та дозвільними органами. Участь у семінарі узяли заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник, керівники структурних підрозділів ОДА, а також адміністратори дозвільних центрів регіону та відповідальні працівники дозвільних органів Дніпропетровської області.Основна мета семінару –  забезпечення організації електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між місцевими дозвільними центрами та дозвільними органами.

Олександр Вілкул: «Завдяки системній роботі обласної влади у 2011 році на 18% зменшилася кількість звернень громадян Олександр Вілкул: «Завдяки системній роботі обласної влади у 2011 році на 18% зменшилася кількість звернень громадян до вищих органів державної влади» Дніпропетровською облдержадміністрацією підбиті підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2011 рік. Завдяки системній роботі обласної влади на 18% зменшилася кількість звернень громадян до вищих органів державної влади. За підсумками роботи у 2011 році кількість звернень з питань праці й заробітної плати порівняно з 2010 роком зменшилась на 25%; житлової політики – на 17%; промислової політики – на 39%; економічної, регіональної політики, будівництва, підприємництва – на 16%. Також у 2011 році намітилася тенденція до зменшення кількості звернень від найменш соціально захищених категорій населення.

Для підвищення якості роботи дозвільних центрів на Дніпропетровщині впроваджуються новітні технологіїЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула 18 грудня у приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації пройшов семінар щодо організації електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між місцевими дозвільними центрами та дозвільними органами. Участь у семінарі узяли заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник, керівники структурних підрозділів ОДА, а також адміністратори дозвільних центрів регіону та відповідальні працівники дозвільних органів Дніпропетровської області.Основна мета семінару –  забезпечення організації електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між місцевими дозвільними центрами та дозвільними органами.

« 1 2 ... 304 305 306 307 308 ... 339 340 »